avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Activitate Ralucaa08

Activitate Ralucaa08

Va multumesc frumos!
Nici daca facem un contract de vanzare cumparare? Chiar nu se poate oare? Nu exista nici o modalitate? Deoarece atat eu cat si sora mea am investit bani acolo sa aiba mama tot comfortul plus treburi gospodaresti. Nu mi se pare correct atata timp cat sora mea nui da macar un telefon mamei nostre nu mai spun de investitii ..si sa impartim totul la 3...legea asta :( sau sa faca un testament .dar cred ca el poate fi atacat dupa ce pleaca mama :( mama noastra vrea cu orice pret sa ne ramana noua deoarece doar noi o ingrijim
Nu am dezbatut nimic deoarece ei au fost la notar impreuna si si-au facut unu pe celalalt un fel de testament care sa nu fie atacat atata timp cat traiesc.si succesiunea nu se face atata timp cat sora cea mare nu se prezinta (cel putin asa am inteles)
Buna ziua! Suntem 3 surori, cea mare nu tine legatura cu noi nici cu mama noastra de mai bine de 15 ani refacandu-si viata (tatal fiind decedat) iar mama ne-a sugerat sa masuram (chemam pe cineva expert) si sa impartim curtea in 2 fiind destul de mare,parte de gradina unde este si casa parinteasca la sora mea si cealalta parte unde sunt anexele gospodaresti mie. Intrebarea este cum putem proceda asfel incat dupa ce nu o sa mai fie mama ,cealalta sora sa nu aiba nici un drept la ce vrem noi 3 sa facem.. Am inteles ca,contract de vanzare-cumparare ar fi indicat,insa vreau mai multe pareri si daca se poate cea mai buna de la un avocat. Va multumesc mult pentru eventualele raspunsuri! O zi minunata!