avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate AidaP

Activitate AidaP

Buna seara! Sunt profesor suplinitor, cu media peste 7 si definitivat in 3 unitati scolare. In doua dintre ele sunt repartizata in baza notei din 2012, (peste 7), iar, in cealalta, in baza notei din 2014, (tot peste 7). Toate aceste unitati de invatamant mi-au dat acordul pentru continuitate in anul scolar 2015-2016, insa, la inspectoratul de sector, unde am fost sa imi depun dosarul, mi s-a spus ca nu pot primi continuitate decat la unitatea de invatamant unde sunt repartizata cu media din 2014, deoarece examenul din 2012 "a expirat". Eu am inteles ca examenul din 2012 "a expirat", (dupa cum mi s-a spus), insa nu pot intelege de ce nu pot primi continuitate si la unitatile de invatamant in care sunt repartizata in baza notei din 2012, desi am dat examen si in 2014. De asemenea, nu inteleg de ce persoana care mi-a primit dosarul la inspectorat, (si aici ma refer la informatician), mi-a scos toate adeverintele, acordurile, calificativele de la respectivele doua unitati scolare si mi le-a pus in brate, atata vreme cat este vorba despre un dosar care poate fi aprobat sau nu. Va rog, daca se poate, sa imi spuneti daca aceste lucruri sunt legale sau nu. Va multumesc.