avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Activitate monass

Activitate monass

Homeless-ul era pieton nu sofer!
Am fost pe trecerea de pietoni Dupa impact am fost ridicata de sofer si martori. Mi se pare anormal ca eu ca victima sa nu am acces la cei procesul verbal iar autorul, da. Pentru el faptul ca a recidivat insemna dupa cum mi-a declarat, "riscurile" meseriei... Cum ramane cu declaratia falsa pe care a dat-o ca nu as fi fost pe trecere si care pe baza careia a fost trecuta culpa comuna in Anexa 1. Masina era a firmei la care nu mai lucreaza in acest moment. Eu ca victima nu am dat nici o declaratie. Politistul inainte de trimiterea dosarului a spus ca m-a bagat si pe mine vinovata pt ca atunci cand am fost ridicata am reprosat soferului ca avea viteza si nu ca m-a lovit pe trecere....?!? Am senzatia ca lucrurile sunt "aranjate"... Cum contest aceasta vinovatie neadevarata care mi se atribuie?
Am fost victima unui accident pe trecerea de pietoni in februarie a.c. Certificatul medico -legal precizeaza 23-25 zile de ingrijiri medicale dar in momentul de fata ca urmare a loviturilor suferite in accident am facut apa la genunchi, urmez tratamente si urmeaza probabil o inteventie.. Autorul accidentului mai facuse o victima in accident de masina, cu 4 luni inainte de a ma lovi pe mine, si a scapat se pare fara nici o sanctiune – a spus ca era un homless si ca astea sunt „riscurile meseriei”. La declaratia data la locul accidentului a mintit ca nu as fi fost pe trecere. Am doar Anexa 1.Cei de la politie nu au vrut sa-mi dea procesul verbal de constare in care apar si 3 martori care nu au fost contactati- au spus ca n-au raspuns la telefon si ca sa vin cu un avocat. Mi-au dat doar Anexa 1 in care apar si autorul si eu vinovati.Ce sanse am daca introduc plangerea penala impotriva autorului care nu a dorit sa ne intelegem pe cale amiabila?Vinovatia se stabileste fara declaratia victimei? Cum pot contesta acest neadevar? Cum sa obtin lista martorilor si faptele declarate? Mai am o saptamana. Va multumesc.