Revin cu o problema:Am imprumutat acum 5 ani 2000 euro ,cu dobanda cu tot s-a ajuns la 5000,de la cineva,dar i-am dat doar 18000 lei,aceasta suma neacoperind dobanda. ,fara chitanta,fara martori,pe incredere.Nemaiavand bani doamna s-a dus la executor si mi-a scos casa de 100.000 euro la licitatie.A treia licitatie a fost castigata de un camatar si vanduta cu 18000 euro.Licitatorul a depus doar avansul urmand sa vina sa plateasca restul banilor.In ziua licitatiei creditoarea a fost anuntata sa vina la in 10 minute ca se vinde casa.Aceasta nu a fost de acord sa se vanda casa,voind doar sa ne sperie.Licitatia a fost la ora 13,iar pe creditor a anuntat-o ca este la ora 12,fiind anuntata la 11.50.A doua zi am mers cu creditoarea la notariat si apoi la executor prin care renunta la tot si nu mai are nici o pretentie de la noi,desfiintandu-se titlul executoriu.Apoi i-am dat banii toti.A 15 a zi a venit licitatorul cu chitanta de la banca,spunand ca el a platit restul banilor in ziua licitatiei,dar recipisa nu a fost depusa nicaieri.Executorul nu a vrut sa ii dea actul de adjudecare pe motiv ca nu face parte din dosar.El a facut contestatie la executare,ne-a dat in judecata si pe noi si pe executor si pe doamna cu banii,iar instanta a admis cererea.Licitatorul a mai procedat asa cu mai multe persone si a castigat si recursul,luand casele oamenilor.Mentionez ca pe durata procesului s-au schimbat judecatorii.Niciodata nu a fost acelasi.Am depus apoi ordonanta prezidentiala prin care se cerea suspendarea executarii si a fost castigata tot de licitator.In toate zilele de judecata,toti judecatorii inclusiv la ordonanta prezidentiala,ne-a dat noua dreptate,dar la hotarare a fost invers.Completez ca executorul stia foarte bine ca doamna nu voia sa vanda casa.Sunt deja disperata!Multumesc anticipat pentru raspuns!
Am imprumutat acum 3 ani 2000 euro ,cu dobanda cu tot s-a ajuns la 5000,de la cineva,dar nu i-am dat decat partial,fara chitanta,fara martori,pe incredere.Nemaiavand bani doamna s-a dus la executor si mi-a scos casa de 100.000 euro la licitatie.A treia licitatie a fost castigata de un camatar si vanduta cu 18000 euro.Licitatorul a depus doar avansul urmand sa vina sa plateasca restul banilor.A doua zi am fost anuntati,iar doamna care mi-a imprumutat banii a mers cu sotul la notariat si apoi la executor prin care renunta la tot si nu mai are nici o pretentie de la noi,desfiintandu-se titlul executoriu.de altfel la cateva zile am I-am dat banii toti.A 15 a zi a venit licitatorul cu chitanta de la banca,spunand ca el a platit restul banilor in ziua licitatiei,dar recipisa nu a fost depusa nicaieri.Executorul nu a vrut sa ii dea actul de adjudecare pe motiv ca nu face parte din dosar.El a facut contestatie la executare,ne-a dat in judecata si pe noi si pe executor si pe doamna cu banii,iar instanta a admis cererea.Licitatorul a mai procedat asa cu mai multe persone si a castigat si recursul,luand casele oamenilor.Mentionez ca pe durata procesului s-au schimbat judecatorii.Niciodata nu a fost acelasi.Ce as putea face in continuare.Multumesc anticipat !