avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Activitate maracineflorentina73

Activitate maracineflorentina73

Buna ziua.In 1994 bunica mea a deschis succesiune in urma decesului bunicului meu.In acel act numele strazii a fost scris gresit pe fata certificatului in 2 locuri iar pe verso fiind scris corect.Acea greseala nu am vazut-o nici noi nici altii care au solicitat actul pana cand cineva de la evidenta populatiei a descoperit greseala...str Baleni era scrisa Balani si nu pot:sorry: sa imi fac cartea de identitate care expira.Precizez ca locuiesc la acea adresa de cand m-am nascut,fiind unul dintre mostenitorii din certificatul rezultat in urma decesului bunicului meu iar bunica a decedat in 2010 eu nedeschizand succesiune inca pentru aceasta.Am mers la un notariat din apropiere pentru a cere informatii iar doamna jurista mi-a spus ca trebuie sa deschid succesiune dupa bunica pentru a putea rectifica litera gresita din adresa.Doamna notar care a intocmit actul a decedat intre timp.Intrebarea mea este unde ma pot adresa pentru a modifica litera gresita din certificat fara a deschide succesiune acum deoarece nu am posibilitati?Va multumesc pentru rabdare si timpul acordat si astept raspuns....:sorry: