avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Activitate Silviu15

Activitate Silviu15

Răspuns la discuția Executare silita
Am poprire si sechestru pe masina . Ce pot sa fac in cazul asta ?
Răspuns la discuția Executare silita
Ce inseamna mai exact prescriere ? Prima rata 21.04.2008 ultima 20.05.2010 . Am fost contactat in iunie 2014 de catre CEC . Acest credit este prescris? Mentionez ca vreau sa platesc catre CEC nu catre KRUK .
Răspuns la discuția Executare silita
In Romania, chiar daca sunt dator, nu am nici un drept? Ne cumpara strainii ? In caz de deces ce se intampla cu creditul pentru ca sunt intr-o sitatie disperata? Le-am propus sa platesc inca o data suma retinuta din salariu astfel injumatatindu-se perioada de rambursare si au refuzat .
Răspuns la discuția Executare silita
Chiar si cu o hotarare judecatoreasca si fara acordul meu ? Si KRUK-ul are dreptul sa mai ceara alte dobanzi si beneficii ? Ce caii de atac pot sa am ? In contractul cu CEC-ul nu se specifica vinderea contractului catre recuperatori. Mentionez ca este un credit de nevoi personale fara garantii.
In 2008 am scos un credit in valoare de 54000 RON . Am platit in jur de 22000 RON pana in 2010 . In 2015 , CEC-ul ma da la executor , care merge la Tribunal si se judeca cazul. Tribunalul hotaraste executare silita. Executorul face poprire pe o treime din salariu si blocheaza toate conturile. Dupa 2 luni de retineri CEC-ul vinde dosarul catre KRUK . Care pune sechestru pe automobil. Este legl, dupa ce Tribunalul hotaraste executarea silita, ca CEC-ul sa vanda dosarul catre KRUK ?