Buna seara
Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac in situatia popririi pe conturi in baza unui dosar de executare silita din 2014 de care eu nu am fost anuntata si nu am avut habar la o cerere de executare silita ,formulata de CNADR, pt ca am circulat fara rovinieta in data de 03 si 09.07. 2011.
Tin sa subliniez ca nu am fost anuntata de existenta procesului de constatare a contraventiei intocmit in data de 19.12.2011 atat pt data de 03.07.2011 cat si pt data de 09.07.2011 . Toate aceste date le-am obtinut de la Biroul executorilor judecatoresti asociati Catalin Visan si Manuel Andrei care au intocmit Dosarul de executare silita in data de 07.11.2014.Ei sustin ca au trimis prin posta o copie a somatiei mobiliare in data de 12.11.2014 pe care eu nu am primit-o pt ca din iunie 2011 mi-am schimbat domociliul din Sos. Mihai Bravu in B-dul Camil Ressu.Ce pot face eu in aceasta situatie pt niste roviniete din 2011 despre care nu am fost instiintata sau am fost dar au fost trimise la vechiul domoiciliu ?
De ce din 2011 CNADR-ul a formulat cererea de executare silita abia in 2014?
De ce nu au fost transmise amenzile la sectia financiara unde puteam fi gasita cu usurinta pt ca aveam cererea de transfer a autoturismului din sect 2 in sect 3?
De ce.....de ce....de ce....?