Buna ziua,
As vrea sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare: Care este cota de impozitare a unei sume obtinute dintr-o tranzactie imobiliara, mai extact vanzarea unui teren extravilan? Daca pretul de vanzare al terenului este de 20 000 lei, care este valoarea impozitului si daca mai exista alte taxe?
Multumesc.
Buna ziua
As dori sa aflu cateva detalii despre asociatiile de proprietari.
1. Cine decide efectuarea dezinsectiei in apartamentele blocului? Intretinerea lunii aprilie include si suma de 40 lei / apartament pentru dezinsectie. Eu nu am nevoie de acest serviciu si nu vad de ce trebuie sa platesc.
2. Tot in luna aprilie repartitoarele pentru caldura nu au mai fost citite si consumul pe scara a fost impartit pe suprafata apartamentelor. Nu stiu cine a decis sa se plateasca pausal caldura aferenta lunii aprilie pe motiv ca cei de la RADET nu au mai vrut sa citeasca consumul. Eu nu am deschis caloriferele in luna aprilie dar cu toate acestea am de platit pentru luna aprilie 95 lei, ceea ce nu am consumat.
Va rog sa imi spuneti cine este in masura sa ia aceste decizii, proprietarii sau adunarea generala. Cum sa procedez ca sa nu platesc aceste sume pentru ceva ce nu am consumat (caldura) si pentru ceva de care nu am nevoie si nu voi face (dezinsectia).
Multumesc.