avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate BogdanAnghelina

Activitate BogdanAnghelina

Am înțeles de la avocatul contactat că asta "vă diminua foarte mult cota noastră, deoarece noi nu investim niciun ban".
Bună seara,

Împreună cu o prietenă dorim să deschidem un spațiu de Camping, o afacere la care vom munci împreună, însă pentru care a fost nevoie să atragem investitori, deoarece nu avem resursele financiare necesare demarării proiectului.

Am reușit să atragem un investitor din Germania care este dispus să investească câteva zeci de mi de euro în schimbul a 33% din din firmă.

În încercarea de a înființa această firmă, spre completa mea surprindere, ne-am lovit de imposibilitatea (din câte știu până acum) de a introduce banii în firmă ca investiție.

Singura soluție care ne-a fost sugerată până în momentul de față fiind împrumutul pe un termen foarte lung și fără dobândă.

Întrebarea mea: nu există nicio formă prin care un investitor să se asocieze cu alți doi parteneri și care să facă o infuzie de fonduri la început de drum în afara formei de "împrumut"?

Încercăm să ne ferim de împrumuturi, iar dacă tot avem un investitor dispus să investească, ne dorim să beneficiem de suma respectivă cu titlul de investiție, nu sub condițiile unui împrumut.

Orice sfat sau trimitere către mai multă informație m-ar ajuta!
Dacă mi se permite link: [ link extern ] /

I-am explicat domnului respectiv că nu procedează corect în practica sa de a crește notorietatea unui produs de-al său. Acesta s-a supărat, m-a blocat, apoi m-a deblocat cerându-mi să scot printscreen-urile.
Bună ziua,

Am făcut publică, pe blogul personal, o conversație de pe Facebook. Conversație purtată între mine și o altă persoană. Respectivul și-a dat seama că a greșit și își dorește să elimin conversația de pe blog (printscreen-urile).

Având în vedere că este conversația mea, nu am preluat sau sustras informațiile de niciunde, are temei pentru a mă acționa în judecată?