avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Activitate veronicadumitru

Activitate veronicadumitru

Răspuns la discuția divort
aveti dreptate ,dar tinand cont ca eu am ramas cu datoria la banca ,si am oprire pe salariu ,nu cred ca imi pot permite un avocat ,,in fond eu nu mint cu nimic ,spun adevarul ,daca nu voi intelege termenii voi intreba ,,sincer nu am avut dea face cu tribunalul ,,dar din suflet imi doresc sa rezv odata aceasta problema ,,voi vedea cum ma descurc ,,oricum va multumesc mult pt sfaturii si dumnezeu sa va ajute in tot .
Multumesc mult doamna ,,adresa de resedinta nu o m-ai stiu ,s-a mutat in alta parte cu iubita,copie dupa c.i .am una ramasa acasa dar,este expirata- orice alte inscrisuri utile in solutionarea actiunii de divort. ,,,am fost sunata de amanta sa ii las iubitul in pace ,,si postariile ei de pe retea de socializare ,astea sant singurele probe ,care sincer nu stiu cat ma vor ajuta la divort,,cert este ca eu nu am nici o cale de a loa legatura cu el ,decat sa ii las un mesaj acelei iubite pe fb ,,deci sincer nici nu stiu cum sa procedez ,,va multumesc ca ma luminati si invatati ce trebuie sa fac in aceasta situatie ,,o zi linistita va doresc si va multumesc anticipat ,,ma pot reprezenta singura la actiunea de divort ?
va multumesc pt informatie zi buna va doresc
Discuție divort
buna dimineata , va rog ajutatima sa vad care sant pasi de urmat in a baga divortul in lipsa ,,mentionez sotul meu este in anglia ,are o alta relatie ,,a lasat totul balta aici ,nu il m-ai intereseaza familia de aici ,,ce pot face in astfel de situatie ,,va rog sa ma luminati ce acte trebuiesc ,,ce taxe ,,unde trebuie sa ma prezint ,mentionez ca locuiesc pe raza sectorului 1 ,va rog ajutatima sa imi fac o idee cum trebuie sa procedez ..va multumesc anticipat,, veronica ,,mentionez ca nu avem copii,,renunt eu la tot ce este bun comun ,,platesc eu datoria de la banca pe care dansul refuza sa o plateasca ,,va rog ajutatima sa stiu ce trebuie sa fac ,,multumesc
Răspuns la discuția Credit la banca, girant
va multumesc pt raspuns ,,eu nu am cunostinte juridice de aceea am cerut ajutorul aici sa pot sa inteleg ce am de facut eu ,,bani nu au fost bauti asa cum ati spus dvs ,am folosit bani pt ,lumina care a fost bagata ,pt materiale pt casa ..pt a rezolva ce aveam la aceea vreme ,am spus ca nu am garantat cu nimic pt ca nu aveam nimic bunurii,,am avut decat adeverintele de salarii ,,va multumesc pt raspunsul dvs ..
Răspuns la discuția Credit la banca, girant
Multumesc frumos domnul meu ,,normal si corect intr-o casnicie sa existe incredere ,,zic eu ,dar cand intervine si a treia persoana ..amanta ,, uitam de toate obligatiile ,care au fost facute in timpul casniciei ,,asta este eu incerc sa gasesc o solutie pt a depasii acest moment si a remedia aceasta problema ,,Multumesc ,,o seara linistita domnul meuu cu drag veronica dumitru..
Buna seara ,numele meu este veronica ,,va deranjez cu o intrebare ,in anul 2010 am facut un creit impreuna cu sotul meu ,,el titular de credit ,eu girant ,pe scurt un credit de nevoi personale ,mentionez ca nu am garantat cu nimic ,creditul era in valoare de 27000,am platit pina in 2015 luna februarie ,,in prezent m-ai sant 135000,,sotul meu este plecat din tara si refuza sa mai plateasca rata ,,el a platit pina acum500de lei pe luna rata ,,mentionez ca eu am salariu minim pe economie ,si nu imi pot permite sa platesc ,,am fost in audienta la directoarea de la bcr ,,si mi s-a spus ca eu am ramas sa platesc deoarece de el nu se poate da ,,va rog din suflet sa ma invatati ce trebuie sa fac,mi sa transmis ca imi va oprii 30 la suta din salariu mie ,va rog indrumatima ce am de facut ,,va multumesc anticipat ,,astept raspunsul dvs cu respect veronica dumitru,,o seara linistita ,,