Ma numesc AVRAMESCU MARIANA ,sint asistent personal al d-nei PUETE MARIA,din BERBESTI jud.VALCEA,,de 98 ani..cu pensie de handicap grav,si o pensie cu indemnizatie de vaduva de razboi.Datorita problemelor mele de sanatate ,si eu am 60 ani,am convenit sa o internez la CENTRUL SOCIAL LADESTI jud VALCEA.Odata cu internarea dinsii ,contractul meu inceteaza..Intrebarea e ..daca internata in acest centru social ,nu i se mai acorda pensia de handicap si indemnizatia de insotitor ,intru-cit acolo se plateste 700 lei in afara de celalte necesitati personale ,cum ar fi ,pempersi ,60 buc. lunar,medicatia care e obligatorie ,avind o rana de ani pe spate in urma infectarii unui neg ,ce necesita in fiecare seara tratament local,lucruri de uz personal .si eu nu pot acoperi singura aceste cheltuieli plus plata lunara a centrului daca ramine doar indemnizatia si pensia de vaduva de razboi..Va intreb asta ,nu cred ca e legal ca sa i se ia aceste drepturi ,intru-cit ,d-l doctor de la centru ,a zis ca nu i se ia in calcul pentru plata, pensia de handicap,ca odata internata in CENTRU SOCIAL ,ACEASTA PENSIE SE SUSPENDA. Eu am mai facut aceasta intrebare ,si altor institutii JURIDICE ,mi s-a spus ca nu e voie sa se suspende aceste drepturi ale unei persoane cu handicap.Insa eu doresc un raspuns concret de la d-voastra ,daca in aceste conditii ,de internare intr-un centru social ,LADESTI ,ACESTE DREPTURI ,PENSIA SI ACEL AJUTOR DE INSOTITOR ,i se suspenda? D-na PUETE MARIA ..are cod boala..G20 ,Cod handicap 1,nr dosar=H291340.. nascuta ,,16/04/1918.Va multumesc anticipat ..cu respect AVRAMESCU MARIANA .