avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate mihutr

Activitate mihutr

Am 28 de ani si am m fost la spitalul de urgente Floreasca unde mi s-au facut investigatii. Acolo a venit si politia sa imi ia declaratie.
Sold fisurat conform radiografiei. Ce este un CML?
El nu are nici o filmare. O filmare provine de la camerele stradale montate de primaria sectorului 2 iar a doua filmare provine de la masina de pe contrasens ( camera GO PRO montata pe dashboard) care inregistreaza toata scena si se vede in calitate HD. Martorii au venit cu mine la politie si au declarat ca el m-a calcat intentionat si nu a oprit masina dupa ce m-a lasat lat pe trecere. Eu am mers direct la spital si am certificat medico-legal.
A franat ca sa ma injure, a oprit masina, a deschis geamul. I-am aratat indicatorul trecerii de pietoni pe care ma aflam. El a pornit masina in tromba si a dat peste mine intentionat. Filmat din 2 unghiuri cu 2 camere diferite. Imi este greu sa cred ca procurorii nu vor incadra la tentativa de omor. Va rog sa cititi mai sus sa vedeti explicatia.
De acord cu dvs, un avocat mereu il va apara mai bine. Am norocul ca sa fie toata scena filmata de 2 camere. O femeie avea din fericire o camera go pro plasata pe dashboard-ul masinii plus camera de la intersectie. Cu putin ghinion, nenorocitul are cazier pt altceva si poate va fi pedepsit cum trebuie. Oricum nu imi pun mari sperante in justitia romana de aceea eram doar curios de ce i s-ar putea intampla. Am inteles ca incadrarea pe parasirea de la locul accidentului este de la 2 la 7 ani. Eu prefer totusi 25 pentru el.
Buna ziua,

Astazi cand am traversat Bulevardul Lacul Tei pe trecerea de pietoni am fost jignit care de un conducator auto care nu vazuse trecerea de pietoni. El m-a acuzat ca am trecut printr-un loc nepermis insa el nu vazuse nici zebra si nici indicatorul de trecere pietoni. Dupa ce m-a injurat, m-a calcat pe trecere si a fugit. Nu sunt ranit grav insa am mers direct la spital la urgente si a venit si Politia sa imi ia declaratie . Evident ca voi merge in instanta deoarece vreau sa il bag la inchisoare pe nemernic. Vreau sa stiu daca fapta lui se incadreaza ca tentativa de omor deoarece m-a calcat cu intentie si am 2 martori plus filmarea video ( sunt camere amplasate in intersectie) sau vatamare corporala? As vrea sa stiu cam cati ani de puscarie va primi cand va fi condamnat. Cei de la politie ziceau ca minim 3 ani si maxim 12 insa nu am incredere in cunostintele juridice ale agentilor.

Va multumesc