Din ceea ce am inteles noi din acea hartie din lb.germana se pare ca a depasit viteza si a fost inregistrat pe o camera fixa, el nu a fost oprit in trafic pentru a i se verifica actele, pentru ca atunci el ar fi fost cel amendat pentru depasirea vitezei, astfel incat amenda a fost trimisa celui care figura pe talon ca proprietar.
Nu mai stiu daca a fost completata acea rubrica, masina are aproape 3 ani de cand a fost vanduta si a fost si radiata de la fisc, n-am mai platit noi impozit pe ea. Eu am intrebat de procedura de executare pentru ca autoritatea emitenta a pv, care nu arata ca pv de la noi, pare mai mult o instiintare de plata si e in lb.germana, este din Austria.
Buna ziua. Ma intereseaza si pe urmatoarea situatie: o intreprindere individuala a avut un autoturism pe care l-a vandut si l-a radiat de pe numele sau de la fisc. Ultimul cumparator, se pare ca masina a mai fost vanduta o data, nu si-a trecut la politie masina pe numele lui pe talon figurand tot intrepr.indiv., care intre timp s-a si inchis. Acest cumparator a iesit cu masina din tara, desi nu avea procura notariala de la intrepr.indiv. care figura pe talon in calitate de proprietar. Acum pe numele intrepr.indiv. a venit o hartie din Austria in limba germana, fara confirmare de primire, pur si simplu pusa in cutia postala, probabil o amenda. Ce se poate face in acest caz? Daca nu se plateste acea amenda se va trece la executare silita si cum?