avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate wallberg

Activitate wallberg

Buna ziua. Am jucat si eu 2 bilete ieri, 26.05.2015 la casa de pariuri sportive NetBet, bilete ale caror pronostic a iesit castigator. Astazi cand am fost in agentie sa imi fie achitat castigul, suma pe care urma sa o primesc era mult mai mica fata de suma tiparita pe bilet (voiau sa imi achite 17.5 lei iar castigul de pe bilet este de 1666.67 lei). Cand am intrebat operatoarea de acolo din ce cauza, a spus ca au avut o cota gresita si ca au luat decizia conform regulamentului sa primesc cota pietei la evenimentul pariat. Eu am intrebat-o ce vina am eu, ca au gresit ei cota si mai mult de atat de ce mi-a fost acceptat pariul, intrebari la care nu am primit raspuns mi-a dat doar un numar de telefon unde pot primi lamuriri ulterioare, lucru care de altfel nu s-a intamplat, cel cu care am vorbit la telefon mi-a dat o adresa de email si mi-a spus sa vorbesc acolo, el nestiind sa imi raspunda la toate intrebarile, ma interesa in primul rand cum imi pot demonstra ei aceasta cota a pietei. Am si eu rugamintea daca ma puteti sfatui cu ceva, cam ce as putea face in acest caz?