avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Activitate Aleksty

Activitate Aleksty

Răspuns la discuția Furt hypermarket copil 13 ani
Mersi cyan.. Dupa ce s-a intamplat astazi , in nici un caz nu as fi vrut sa mai fac ceva oricum...Cred ca totusi o sa imi fac un banner cu " In puscarie nu este ca acasa. " ,pentru ca niste cuvinte mai adevarate de acestea nu cred ca au fost vreodata graite.
Mersi mult de tot pentru ajutor! Chiar daca nu credeam ca o sa cer vreodata ajutor pentru o situatie de genul... Nici nu stiu ce a fost in capul meu , sincer :((
Am platit produsul , dar tot stau cu frica ca intr-o zi ma voi trezi cu amenda la usa.
Astazi eram cu mama si cu niste prietene de-ale ei prin Auchan Craiova , si din nefericire am avut "stralucita" idee de a fura o placa de sunet pe USB , chiar daca probabil mama mi-ar fi cumparat-o daca o rugam. #-o Si , incep eu , desfac acolo si dupa mult timp reusesc. Dupa ce trec de casa de marcat cu USB-ul in buzunar , ne iau niste paznici in camera aceea in care urmau sa ne puna intrebari.M-au intrebat cateva lucruri , si a trebuit apoi sa semnez un proces verbal.. Am incercat sa citesc cate ceva din el , dar am fost grabit de paznicul de acolo , un om dur si foarte serios. Nu scria nimic despre nicio amenda (sau cel putin nu am vazut eu) , si doar a trebuit sa imi scriu numele si semnatura de mai multe ori.Dupa ce am achitat produsul , am vorbit cu doamna de la Garantii. Ea ne-a spus ca fara politie chemata la locul furtului , nu se va plati nicio amenda , spre deosebire de suma de 1300 de lei de care ne spusese acel paznic. Acum , intrebarea mea este : Fara datele mele personale , doar cu numele meu , se poate ajunge cumva la platirea unei amenzi administrative? Si daca nu , atunci ce se poate intampla in cazul meu?
Sincer , chiar regret ce am facut acum :(( Asta imi va ramane ca invatatura de minte , si stiu ca nu ar fi trebuit sa fur in primul rand.