avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate xiayueliang

Activitate xiayueliang

ok, dar in afara de executare silita, sa-mi ia bunuri, exista si risc penal? daca vre-o data merg in vacanta ma trezesc ca duce la politie?
In 2007 am luat un credit de 11000 CHF, pe 10 ani. In 2008 am plecat din tara si de atunci nu m-am mai intors deloc. Pentru ca sunt cinstita naibii din 2008 pana acum am platit creditul, virand banii din strainatate in contul meu din RO. Dar din iunie 2014 am avut probleme cu viramentele si am intarziat foarte mult. In ianuarie am achitat toate restantele, (din iunie 2014 pana in decembrie 2014), si dupa aia am platit in continuare ratele pana in mai 2015. Acum am aflat ca banca a concesionat creditul meu la o firma de colectare si ratele care am platit din urma nu au fost procesate (adica eu am datorie restanta din iunie 2014 pana acum, desi banii sunt in contul meu de la banca unde am creditul respectiv)
Intrebarea mea este, ce poate sa-mi faca? exista vre-un pericol legal, mandat de arestare, etc, daca vre-o data ma intorc in tara? Nu am nici o propietate, bunuri sau rude in Romania.