avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Activitate Tibro24

Activitate Tibro24

Buna Ziua,

Pana acum consumul era 0 de 2 ani tot zero a fost ...acum brusc a sarit la 11 mc apa rece si 12 mc apa calda...asta m-a revoltat. Apoi din moment ce am fost trecut tot timpul 0 persoane de 2 ani unde-i consumul. Apometrele la întregul bloc nu au fost schimbate niciodată, din cate stiu exista o durata de verificare la 5 sau 10 ani, cum acestea au trecut de 10 ani si nu au fost verificate de unde stiu ca pierderile din bloc nu sunt de peste tot, au profitat de faptul ca la acel apartament nu sta nimeni si s-au gandit ca este perfect sa puna acolo. Nu stiu cum trebuie sa combat acest fapt. Care sunt pasii... trebuie sa merg la presedintele de bloc , daca nu se rezolva ar trebui mers la Primarie, nu m-am mai lovit de acest aspect si nu stiu cum sa procedez.
Buna Ziua,

Doresc va expun o problema si sa ma ajutati spre a face lumina intr-o situatie in care consider ca am fost pagubit.
Acum 2 ani de zile bunica mea a decedat si mi-a ramas locuinta prin mostenire. In prima luna am facut cerere catre administratia blocului sa nu mai treaca nicio persoana la intretinere subliniind faptul ca nu se mai consuma nici apa , nici caldura. Am solicitat atunci sa se citeasca atat apometrele , cat si repartitoarele. Cererea mea a primit acceptul administratiei si de atunci totul a decurs normal. Cum eu eram mai mult plecat din Bucuresti am facut in mai multe randuri precizarea sa nu se uite a se trece la intretinere 0 persoane . asa s-a si realizat , acum dupa 2 ani fara niciun anunt in prealabil m-am trezit din senin cu 11 mc de apa rece si 12 mc de pa calda (clar pausal) in conditiile in care am apometre ,,,si mai cu seama in conditiile in care de 2 ani este trecut ca nu exista nicio persoana la intretinere... Am solicitat explicatii, am rugat la nevoie sa se faca o comisie din bloc si sa vina sa citeasca aceste apometre...dansii mi-au precizat sec ca au trecut la intretinere si gata n-au ce sa mai faca... Acest lucru m-a infuriat extrem de tare...desi nu locuieste nimeni, cerere depusa...se vede clar ca nu intra nimeni in apartament (vecinii sunt extrem de vigilenti , cand e vorba de o persoana noua in peisaj :))) ) cu toate acestea ma trezesc ca trebuie sa platesc 300 RON la o garsoniera in Militari, numai apa. Va rog ajutati-ma si sfatuiti-ma cum sa fac...daca locuia cineva acolo sau era trecuta o persoana la intretinere inteleg , insa asa chiar nu se poate sa platesc eu toata apa pentru ca ei nu vor sa faca o comisie sa vada daca s-a consumat sau nu !? Va multumesc tuturor care ma poate ajuta cu un sfat pertinent.