O ultima intrebare am la dvs.Am intrat astazi pe portalul instantelor de judecata unde am gasit hotararea
8 luni inchisoare. În baza art. 91 C. pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani, conform dispoziţiilor art. 92 C. pen.
Trebuie sa respect anumite obligati,cum ar fi prezentarea la Serviciul de Probaţiune la data fixata,sa nu parasesc teritoriul Romaniei fara acordul instantei,etc,etc,Deasemeni pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primariei x pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare
Sa inteleg ca nu mai pot parasi tara in acesti 2 ani?Si bineinteles cand pot sa fac din nou scoala de soferi? In aprilie 2017?Multumesc!
Da,m-am judecat.Mi sa spus ca o sa primesc pedeapsa inchisoare cu suspendare,munca in folosul comunitatii,vreau sa stiu cand o sa aflu cate zile am de facut,cata inchisoare,ce cheltuieli am de platit...O sa primesc acasa o hotarare?
Am revenit cu un update,nu am copiat tot ce scria acolo
Data ultimei modificari: 30.03.2016
Sectie: .
Materie: Penal
Obiect: conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art.336 NCP)
Stadiu procesual: Fond
28.03.2016
Ora estimata: 08:30
Complet: P3
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: LA DATA DE 07.04.2016
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 28.03.2016
15.02.2016
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: dispune începerea judecăţii
Document: Incheiere - camera preliminară 15.02.2016
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: LA DATA DE 07.04.2016
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării
Ce inseamna mai exact,ca sa terminat?Pe data de 7 o sa primesc hotararea?
Sa inteleg ca daca este asa o sa pot da de permis dupa data de 07.04.2017?
Sa inteleg ca pe data de 15 o sa ma prezint singur.Dar martorii cand vor fi citati,asta ma intereseaza.Este prima oara cand sunt pus in astfel de situatie si nu stiu cum sta treaba
Am si eu o nelamurire in legatura cu procesul la care trebuie sa ma prezint pe data de 15 feb.In rechizitoriu scrie ca vor fi citati :
eu,in calitate de inculpat si ca martori 3 persoane care se aflau in masina.Am primit citatie de pe data de 5 feb dar ei nu au primit nimic.Asta inseamna ca nu vor mai fi chemati?
C e sanse ar fi ca aceast proiect de lege sa fie aprobat? [ link extern ]
Acum nu ca m-as simti cu musca pe caciula dar totusi,10 ani de puscarie,10 ani permisul anulat este prea exagerat
la mine e mai complicat,pt ca am avut si accident..oricum sper sa dureze mai putin.Cu persoana pe care am lovit-o am discutat si zice ca nu mai are pretentii,am fost in fata unui notar si am facut o hartie de aia cand i-am platit daunele,si in care zice ca nu mai are nici o pretentie morala,civila,etc,etc..si ca primit suma x de la y..Acum tot asteptam sa ma cheme ca au trecut aproape 3 luni ,de aia ziceam..ce se va intampla in continuare nici nu vreau sa ma gandesc..