Da, multumesc din nou pentru raspuns. Presupun ca aceste lucruri se intampla tocmai pentru ca stiu ca nu se va ajunge la vreun litigiu. Uneori ne meritam soarta, cred :).
Fac ei sa fie 'legala' imputarea. Inaintea inventarului au introdus in stoc toate 'depozitele' de medicamente si cosmetice expirate, constituite in urma inventarelor anterioare si sunt convinsa ca au explicatii 'legale' si pentru asta.
As dori sa stiu daca este legala imputarea contravalorii medicamentelor si produselor cosmetice inregistrate ca fiind expirate (cu ocazia inventarelor efectuate la sfarsit de an ) incepand de la inventarul din anul 2011 si pana in prezent, angajatelor farmaciei. Mentionez ca luna trecuta s-a efectuat un inventar in farmacie (farmacistul diriginte urma sa ramana in concediu prenatal si trebuia predata gestiunea), exista deja o colega care plecase prin demisie (si careia i s-a retinut garantia - contravaloarea unui salariu, desi nu mai era angajata a farmaciei la data inventarului) si pe langa imputarea lipsurilor din gestiune s-au imputat angajatelor si medicamentele/cosmeticele inregistrate ca fiind expirate din anul 2011 pana in prezent.