avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate simple782002

Activitate simple782002

Aceasta este o poveste cu mai multe implicatii dintre mama mea si vecinii ei din partea dreapta a curtii, care a rabufnit acum o saptamina din cauza unor copaci care isi intindeau crengile peste gardul mamei mele si la orice furtuna exista riscul ca ei sa deranjeze tigla de pe acoperisul casei si pe care vecina nu a fost de acord sa ii taie.
Vazind ca nu are nici un raspuns din partea vecinelor (locuiesc mama si fiica in aceasi casa ) mama mea s-a enervat si s-a apucat sa taie crengile copacilor apoi s-a dus sa le spuna . Ele erau in fata portii si descarcau o caruta de lemne si in timp ce mama incerca sa le explice ce a determinat-o in taierea crengilor , fata vecinei a atacat-o pe mama din caruta dindu-i cu matura in cap iar vecina a sarit si ea la bataie.
Mama mea s-a vazut incoltita si a apucat si ea o bucata de lemn si a reuzit sa loveasca o data peste mina si pe vecina si pe fata ei caci intre timp au vazut si au auzit strigat in strada si alti vecini si au sarit sa le desparta.
La locul faptei a venit si politia , si din cauza ca se confruntau si cu un alt accident , le-au convocat la sectie , a doua zi de dimineata si pe mama si pe vecinele ei.
La sectie ,le-au fost aplicate doar o mustrare verbala , deoarece mama nu a mai avut incidente de genul asta, si s-au intors acasa.
Mama mea a intrat in curtea unui vecin de peste drum ( care a sarit sa le desparta) si la poarta lor a venit baiatul vecinelor agresate/ agresatoare si a cerut sa iasa mama pina la poarta , ademenind-o ca doar vrea sa ii spuna vreo doua vorbe.
In clipa cind mama si-a luat ramas bun de la acesti vecini si a iesit la poarta , si fara sa dea de banuit cum ca ar fi nervos , si fara sa spuna macar un cuvint a inceput sa o agreseze pe mama mea cu pumnii si cu picioarele si apoi a sarit si mama si sora lui si impreuna au batut-o pe mama.
Mama s-a dus iar la politie si l-a declarat iar politistul a inceput cercetarea penala.
A fost chemata salvarea si au internat-o pe mama la sectia de chirurgie dar nu a avut nici o fractura sau altceva mai grav doar ca mama a mai fost internata cu probleme de anxietate depresiva si e pe lista unui psihiatru in Husi, jud. Vaslui , iar tensiunea arteriala nu poate fi mentinuta la un nivel normal decit cu pastile si sub atentia medicului specialist, fiind cazuri cind a scazut sub orice limita normala si doar tratamentul intravenos a reusit ca ii sa normalizeze T.A..
Iar de data asta , doctorii au decis ca sa o tina sub observatie si ca sa ii mai faca investigatii de rigoare pt mai bine de 2 zile, dupa care i-au facut externarea.
Ajunsa acasa , mama mea a evitat orice contact si conflict cu ei, dar ei tot incearca sa puna mai multe paie pe foc.
S-au dus si la primarie si la biserica ( incearca sa ponegreasca numeme mamei mele , la fel si prin vecini ,si incearca sa intimideze si vecinii care au declarat ei ca se pun martori in incidentul cu baiatul vecinei) si au facut scandal si s-au plins primarului ca mama ar fi prima care a sarit la bataie.
Am inteles de la politie ca s-a inceput urmarirea penala in cazul baiatului vecinei.
Nu stim ce si cum sa mai facem pt ca nu e primul caz de agresiune din partea lor si inclusiv a baiatului ei, au mai agresat mai multe vecine care sunt vaduve si ne e frica ca nu se vor opri aici.
Asa ca am zis la un moment dat sa ne retragem plingerea de la politie iar politaiul a spus tatalui meu ca daca face asta ii va da o amenda mamei mele in 24 de ore de 1500 ron .
Este posibil sa dea amenda mamei mele ?
Va rog sa ne ajutati !
Nu stim ce e de facut !
Mentionez ca nu am fost niciodata prin tribunale !
Va multumesc.

simple782002