am un teren...am platit 15 mii de euro avans si am mai luat de la banca 28800 de euro in 2008. initial rata era de 185 de euro.. acum a devenit 250 ....din 2008 si pana acum am platit in jur de 7000 de euro din care doar 1800 s-au dus sa stinga din credit. In acest moment din 250 de euro doar 25 euro se duc sa stinga din credit, restul sunt dobanzi si comisioane . intre timp sotia a divortat de mine si a gasit unul fara credite :)) Cert este ca acum am mai platit un an 12000 de lei lunar , dar acum am pierdut si jobul. nu mai pot plati...job voi gasi la un moment dat, dar problema mea este ca tatal meu a decedat anul trecut si eu am devenit mostenitor , impreuna cu mama mea si fratele meu. o treime din jumatate de apartamenbt cu trei camere, garsoniera si un teren care nu valoreaza mai mult de 6000 lei pe undeva in dragasani. daca banca imi ia terenul pentru care am facut credit, il vinde, bineanteles sub datoria pe care o mai am la banca, pentru ca asa fac ei, imi ia si restul mostenirii ca sa acopere ceea ce numesc ei restul credituylui ?...daca e asa nu numai ca raman fara teren dar o sa o lase si pe mama in strada sau pe fratele meu, care locuiesc in imobile. cum pot sa fac ca cele 2 imobile sa nu fie atacate?...crd ca ajunge terenul si un plan de plata esalonata al restului de plata...exista vreo modalitate?...eu terenul nu il mai pot plati...au o rata nesimtita, oricat ar spune ca am semnat, ca trebuia sa ma uit, eu asa ceva nu as fisemnat in viata mea....din 1200 lei lunar, rata, doar 100 lei se duc sa stinga din credit...acesti excroci nu pot fi dati in judecata?...nu sunt umane contractele de credit pe care le-au facut, trebuie sa fie o ilegalitae pe undeva...si euribor si cresterea euro si, si,etc...imi puteti da un sfat...mersi frumos...radu