Parintii copilului inca nu au divortat legal.S au despartit cand erau in Italia si pana acum nu s a intors nici unul in tara.Mama mea le-a crescut copilul,ei fiind plecati mai tot timpul,dar de fiecare data cand au plecat au fost anuntati cei de la primarie ,politie.de data asta nu s-a mai intamplat acest lucru si,cum am spus si la inceput,mama mea a mers la politie unde a explicat ca parintii copilului nu mai dau nici un semn si ca nu se mai ocupa de el.Dar pana acum nu s-a intamplat nimic.Eu cred ca fiind vorba de un sat mic,unde oamenii nu au acces la informatii,cei de la primarie si politie nu isi mai dau silinta sa isi faca datoria.Oricum am gasit informatii utile aici pe care i le comunic mamei si poate reusim ceva.
Va multumesc pt raspuns.
Buna seara!sa va explic in mare despre ce e vorba si va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Fratele meu s-a despartit de sotia lui.impreuna au un copil.cei 2 au plecat "in tari straine" de vreo 9 luni de zile si copilul a ramas in grija parintilor mei.in momentul plecarii nu au fost anuntati nici cei de la primarie si nici politia ca i au incredintat copilul parintilor mei.Au plecat si buni plecati au fost.tatal copilului cat si mama lui nu il suna,nu ii trimit bani nu fac absolut nimic pt el.parintii mei nu au posibilitati sa ii ofere prea multe.sunt oameni fara nici un venit care isi castiga traiul mergand cu ziua.au mers la protectia copilului,la primarie si la politia.a explicat situatia si si au aratat dorinta de al creste si daca ar putea sa faca in asa fel incat sa beneficieze si de un ajutor,de al lua in plasament sau orice alt ceva.aici ne inpotmolim.ce ar putea sa faca?care sunt solutiile?cei de la primarie iau multumit mamei mele ca il cresc si au sfatuit o sa il creasc in continuare.dar ma gandesc e totusi un copil abandonat si de mama si tata.nici unul nu se intereseaza de el.sa ii mai trimita si un ban nici atat.si autoritatile nu au luat nici o masura.nici cei de la protectia copilului.din cate stiu mama mea are dosar depus ca sa il ia in plasament,dar cei de acolo i au spus ca ii trebuie o declaratie de a mamei copilului precum ca ii da custodia mamei mele.pai si pana atunci ea ar putea sa tina copilul in strada?si cum sa o gasim pe mama lui daca nu suna niciodata?si nici pe tatal lui?Ce ar putea mama mea sa faca ca sa il creasca incontinuare dar sa ia si un ajutor?