avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate

Activitate

Buna ziua,
Ieri i-am spurprins pe padurar si pe primar marcand doi copaci din care unul este pe hotar si un altul care este pe ternul meu dar este in afara gardului ce imprejmuieste proprietatea, spre durumul comunal, datorita specificului terenului.
Terenul este mai sus decat drumul comunal si nu ai cum sa faci gard pe marginea santului. I-am explicat primarului ca fagul este copac de hotar dar in continuare este decis sa taie copacul.

Copacii sunt pe coltul proprietatii unde o latura este pe drumul comunal (margineste ambele proprieati) iar pe cealalta latura, este terenul achizitionat recent de primar.

Mentionez ca fagul de hotar este sanatos, viguros si sustine cu radacinile lui, alaturi de ciresul marcat si el, malul de pamant sa nu se prabuseasca peste drumul comunal.

Am facut astazi sesizare on line la garda forestiera unde am cerut o expertiza a marcarii (motive, documente).

As vrea sa va rog sa imi spuneti ce mai pot face.

Si un sfat referitor la momentul la care se vor prezenta muncitori forestieri sa taie copacii.
Sa sun la 112 si sa raportez furt si distrugere, avand in vedere ca pe copacul de hotar este prins gardul ce delimiteaza proprietatea?!

Multumesc anticipat