Da intr-un final mi-a ajuns acasa "hotarare civila" in care spune .Cu drept de apel in termen de 30 zile de la comunicare. As vrea sa stiu daca hotararea asta e definitiva sau tre sa mai merg pe la anumite usi pentru a fi stampilata ca permisul sa il primeasca sau merg linistit cu ea la politie?
Da, va multumesc de raspuns si din pacate plangerea imi este respinsa din ce am vazut pe net. In momentul de fata sunt in concediu cu familia si clar ca nu ma pot prezenta asa repede la politie. Daca nu imi vine in timp de 15 zile sentinta acasa trebuie sa merg eu dupa ea la tribunal? sau sa mai astept? Va multumesc!
Imi cer scuze ca nu mam facut inteles. Anul trecut in luna lui octombrie am ramas fara permis pe motiv ca am depasit viteza legala la care am depus contestatie ridicand un certificat de grefa la care sa imi ridic permisul pana se judeca cazul, si lam ridicat.Prima infatisare a avut loc in judetul in care sunt domiciliat dar dosarul mia fost trimis in judetul unde am fost sanctionat. In caz ca am sa pierd, si pana imi vine sentinta prin posta pot circula mai departe ca pana acuma ? sau tre sa merg eu dupa ea?
Pe data de 26 am prima infatisare in care am contestat un pv cu retinerea permisului pe 90 zile pentru un radar. In caz ca am sa pierd, pot circula pana imi vine sentinta acasa? sau trebuie sa merg dupa ea la tribunal?