avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Activitate pmitu

Activitate pmitu

cand eram in spital la reanimare a venit un reprezentant al VITAL AIR IASI si am semnat un cotract in care era trecut ca imi da un aparat de oxigen in chirie cu conditia sa trimit in fiecare luna o adeverinta de asigurat si 1 leu.eu fiind in covalescenta am semnat dar am trimis numai in prima luna adeverinta .dupa 9 luni ma sunat si a spus ca ma da in judecata.am predat aparatul nefolosit deoarece imi facea mai mu;lt rau,dar m-au dat in judecata la iasi ,eu nu am stiut si oricum nu ajungeam acolo fiind din tulcea bolnav si somer deci fara bani.hotararea a fost data in 03.2014 ca trebuie sa dau inapoi 2900 lei.o alta hotarare din septembrie pe aceiasi speta spune sa platesc 1400lei.api m-au dat in judecata la tulcea unde m-am prezentat si am fost obligat sa platesc tot pentru acelasi aparat 680 lei+cheltuieli de judecata250 cu hotarare definitiva pe data de ian.2015.un executor din tulcea mi-a pus sechestru pe veniturile salariale.mi sa oprit de la munca 1450lei exact cat a fost ultima hotarare+cheltuiele executare.concomitent ii oprea si sotiei la munca dar ei ii opreste in continuare in baza celorlalte hotarari din urma pana la acoperirea prejudiciului de 4200 .intrebarea mea este daca este legal sa-mi opreasca pentru hotarari anterioare celei definitive? va multumesc anticipat