avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Activitate gmatei64

Activitate gmatei64

Da, angajamentul cu banca l-am semnat dupa inceperea executarii, fapt care a si blocat executarea. M-am conformat acestui angajament si sa inteleg ca acum am nevoie si de un angajament de plata pentru cheltuielile judecatoresti, corect? Un angajament scris probabil.Deci ar trebui sa merg la executor si sa ma inteleg cu el. Daca insa are pretentii absurde, tip, sa platesc tot, sau in 2 rate.....ce sa fac, cum ma sfatuiti, vazand ca nu am aceste posibilitati financiare?
daca eu platesc o rata lunara, si fac dovada acestui lucru, ea poate continua vanzarea imobilului?
iarta-mi nestiinta dar contractul cu banca nu e un lucru si cheltuielile de executare nu e altceva? Eu am semnat un angajament de plata a restantei de la banca pe 6 luni, am achitat tot iar acum vreau sa-i platesc si cheltuielile executoarei. Ce sa fac? Probabil ca executoarea vrea ca cei 8000 si ceva de lei sa-i platesc in 2 rate? De unde sa-i dau atatia bani?
Luna aceasta am achitat ultima rata ptr casa, banca a comunicat executorului acest fapt iar executorul, acum ca am terminat ratele si au ramas doar cheltuielile lui, a publicat vanzarea imobilului chiar daca ii platesc lunar cate 400-500 lei. Subliniez ca toate aceste lucruri se intimpla ptr cheltuieli de executare in valoare de 8500 lei
.E normal ca acesta sa faca ce vrea, chiar daca eu am terminat de platit ratele la banca si acum ii platesc si lui 4-500 pe luna.....mai mult nu pot !!!
Multumesc mult!!