Buna ziua! Sunt insarcinata in 4 luni si sunt angajata cu cim pe perioada determinata inceteaza la 31 august 2015iar angajatorul nu imi va prelungi contractul. Data probabila a nasterii este 1 decembrie. Am fost sfatuita sa ma inregistrez la somaj dupa incetarea cim. Cei de la somaj mi-au spus ca ar trebui sa intru in concediu medical inainte de incetarea cim, pt ca oricum eu in octombrie pot intra in prenatal si pt o luna de zile n-ar avea rost sa-mi depun dosarul la somaj si sa beneficiez de somaj dupa terminarea CCC, in cazul in care nu imi gasesc un loc de munca imediat dupa. Eu, dupa concediul de maternitate vreau sa solicit CCC pe 2 ani, stiu ca pt indemnizatie se iau in calcul ultimele 12 luni premergatoare nasterii copilului-cei de la somaj mi-au spus ca, concediile medicale sunt considerate stagiu de cotizare si in situatia in care eu nu mai sunt angajata; dar cei de la primarie mi-au spus ca chiar daca eu sunt in cm in perioada de dupa incetare cim, voi avea intrerupere de 3 luni din cele 12 luni necesare pt calculul indemnizatiei. Cei de la somaj m-au sfatuit sa merg la AJPIS pt ca ei ma pot sfatui mai bine. Spuneti-mi va rog pe cine sa cred?