In masina mai erau sotul si baiatul meu in varsta de 16 ani. Am recunoscut fapta, dar faptul ca agentul a gresit nr. de inmatriculare in PV scriind alt nr. nu are relevanta? Eu nu am condus acea masina pe care el a trecut-o in PV. La descrierea faptei, agentul nu trebuie sa arate ce fel de masina am condus si nr de inmatriculare? Neavand aceste detalii PV nu este nul?
Buna ziua, In luna aprilie am fost surprinsa de coborarea barierelor la nivel cu calea ferata , ramanand blocata intre acestea deoarece persoana care era responsabila de ridicarea-coborarea acestora a vazut masina politiei a coborat cu repeziciune bariera si nu a mai asteptat sa trec si eu. Au venit 2 politisti de la rutiera, mi-au fotografiat masina, pe mine langa ea, iar in masina sotul si copilul meu. M-au invitat la sediu unde mi s-a intocmit PV de constatare, eu l-am semnat, mentionand ca nu sunt vinovata si ca am fost surprinsa de coborarea barierei. Sanctiunea: avertisment si suspendarea permisului pe 90 de zile.
Acasa am constatat ca in PV intocmit de catre organul de politie era trecut faptul ca am condus un autoturism cu alt nr de inmatriculare, polita de asigurare cu alt nr. si alta valabilitate a ei. Am facut contestatie la judecatorie, am recunoscut ca am condus in acel loc, dar alt autoturism si am cerut anularea PV.. Politia, prin intampinare, a cerut respingerea cererii de anulare a PV apreciind ca este "o eroare materiala care nu poate afecta valabilitatea PV", mi-au trimis o fotografie din care nu se distinge nr. de inmatriculare, si Punctul de vedere al agentului constatator prin care acesta recunoaste ca a scris gresit nr de inmatriculare. Mai exista si un Raport de retinere - in care se mentioneaza faptul ca am condus acel autoturism cu nr. de inmatriculare gresit mentionat.
In acest moment mi se cere sa trimit Raspuns la Intampinare, sa indic martori, numele si adresa lor, sub sanctiunea decaderii din proba. Eu eram in masina cu sotul si copilul meu care este minor, iar politia scria in intampinare ca eram singura. Daca fotografiile ar fi fost clare, s-ar fi vazut faptul ca in masina mai erau persoane.
Va rog, cei care sunteti avizati,trimiteti-mi pareri si puncte de vedere. Mentionez ca nu mi-am luat un avocet deoarece nu am posibilitatea.