da, au monopol in complex. La protectia consumatorului imi zic ca se ocupa de contracte incheiate deja iar in ce priveste ministerul si ANRSC am adrese de la ei in care imi spun ca firma respectiva nu are licenta si nici tarifele aprobate si ca le-a pus in vedere sa-si rezolve situatia (asta de vreo 2 ani) dar nu a luat nici o masura pana acum, si ca aici se opreste responsabilitatea lor fiind un operator privat si nu public...
detin o garsoniera intr-un complex rezidential nou unde furnizorul este o societate privata care nu intra sub incidenta ANRSC decat din punct de vedere al licentei si al aprobarii tarifelor de functionare, ambele conditii nefiind indeplinite de firma respectiva, conform adreselor pe care le am de la ANRSC. Eu am nevoie de montarea unui contor si practic sunt racordat dar ei detinand monopolul imi cer o suma nejustificat de mare (900 eur fara tva- repet, pentru montarea unui contor).
Ce pot face in aceasta situatie?
detin o garsoniera intr-un complex rezidential nou unde furnizorul este o societate privata care nu intra sub incidenta ANRSC decat din punct de vedere al licentei si al aprobarii tarifelor de functionare, ambele conditii nefiind indeplinite de firma respectiva, conform adreselor pe care le am de la ANRSC. Eu am nevoie de montarea unui contor si practic sunt racordat dar ei detinand monopolul imi cer o suma nejustificat de mare (900 eur fara tva- repet, pentru montarea unui contor).
Ce pot face in aceasta situatie?