avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Activitate mimi7lumina

Activitate mimi7lumina

Răspuns la discuția Delapidare
Din experienta dvs. Conform celor povestite mai sus , ce presupuneti ca a facut angajatul ? este intradevar vorba de Delapidare ?Si inca ceva , faptul ca angajatul nu a semnat contractul de munca , cu atat mai putin fisa postului au vreo relevanta intr-un eventual proces?
Discuție Delapidare
Buna ziua , o persoana care lucreaza la un amanet de electronice , cu funtia de Lucrator Comercial , a realizat mai multe contracte pentru o persoana cu care acesta nu are nici un grad de rudenie / nici un grad de prietenie .Contractele respective sunt sunt considerate a fi "Supraevaluate" , valoarea reala a lor fiind de circa 4000 de lei in loc de 15000 de lei cat au ajuns , valoarea acestora a fost realizata prin adaugarea sumei de prelungire la valoarea contractului respectiv de catre angajat (Sa lichidat contractul , a fost adaugata suma de prelungire la suma initiala si sa creat un nou contract , pentru nu fi pierdute de respectivul client , toate astea la cererea clientei respective!)Acum , patronul respectivei firme doreste ca angajatul sa plateasca suma de amanet + comisionul aferent , considerand ca acest lucru tine de domeniul delapidarii .Chiar l-a indrumat pe angajat sa faca un credit bancar pentru a achita aceasta suma , amenintand ca se duce la politie si il trimite in judecata pentru Delapidare .Ce poate pati angajatul in conditiile in care nu a luat nici o suma de bani pentru ca a facut asta , si nici nu are atributiile necesare pentru a putea face delapidare ?(functia lui fiind , repet de Lucrator Comercial ) Inca o chestie , angajatul respectiv nu a semnat nici un contract de munca sau fisa a postului , poate avea vre-o relevanta intr-un eventual proces? Din cate am inteles , contract de munca i sa facut , fiind gasit in evidentele ANAF-ului .Astept un raspuns cu privire la incadrarea presupusei fapte a angajatului.Multumesc anticipat!
Buna ziua , un domn lucreaza la o casa de amanet produse electronice, intr-o zi s-a furat un telefon pe tura lui, patronul il pune sa plateasca el acest telefon, chiar daca a facut plangere la politie.are baza legala pentru asta ? ( daca are baza legala va rog sa imi spuneti cf carei legi ). Va multumesc .
Răspuns la discuția Cazier judiciar
multumesc frumos!
Buna ziua,as dori sa stiu daca se poate obtine cazier judiciar pentru o persoana aflata in strainatate -Anglia orasul Leed , nu se stie exact orasul.Din cate stiu este condamnata la domiciliu in Anglia dar nu am dovezi pentru instanta. Va multumesc.