Asa am facut astazi.
Norocul meu ca vechiul angajator este unul serios si mi-a acceptat anularea demisiei.
Sunt constient ca voi suporta niste consecinte :P pe viitor, dar fara loc de munca e nasol.
Multumesc frumos.
Isi pot bate joc asa de oameni cum vor ei?
Atata timp cat ei au trimis oferta, eu am acceptat. Au trimis si actele si demersurile ce trebuiau facute/indeplinite de mine, de asemenea toate facute si completate (Declaratii, adeverinte, Medicina Muncii...) inseamna ca am batut palma si ca o corporatie mare si respectata ce este trebuia sa ma accepte SI AU ACCEPTAT.
Cred ca nu m-am grabit deloc cand am acceptat si mi-am dat demisia. Ei precizand ca doresc sa incep cat de repede posibil, daca se poate de la 1 iulie sau in prima sapt din iulie. Am depus aceasta demisie tocma sub acest context incat sa acopar perioada dorita de ei.
Sunt o corporatie mare si importanta pe piata de IT. Nu credeam ca se vor comporta asa.
Am avut siguranta pana in ziua semnarii contractului ca nu or sa fie probleme.
Am depus si demisia la locul de munca actual 8 iunie 2015, care reprezinta si data cand am accepta oferta noului angajator. Ultima zi de preaviz fiind 6 iulie 2015.
In urma cu aprox. 1 luna am fost chemat la primul intreviu in cadrul unei corporatii din domeniul IT la sediul din Bucuresti. In prezent sunt in perioada de preaviz la o alta corporatie foarte mare din Bucuresti.
Am trecut prin toate cele 5 interviuri cu succes, am primit pe email oferta si conditii/beneficii oferite de viitorul angajator, precum si fisa postului, eu urmand doar sa-mi dau acceptul. Mi-am dat acceptul, de asmenea am depus si demisia la locul de munca actual. Ultima zi fiind 6 iulie 2015, incepand lucrul la noul angajator in data de 7 iulie 2015.
Dupa accept am primit din nou email din partea lor care continea toate actele ce trebuiau completate de catre mine de asemenea acetele necesare la semnarea contractului si sa-mi fac programare la medicina muncii.
Am facut toate aceste lucruri, urmand ca ziua in care se v-a semna CIM sa fie 30 iunie 2015. Toate bune si frumoase.
La fata locului lucrurile au stat altfel.
Mi s-au prezentat:
- CIM-ul draft
- Fisa postului
Dupa ce am citit CIM-ul si fisa postului cineva de la HR a intrat in sala comunicandu-i persoanei delegate de firma in cauza, cum ca eu trebuie sa fiu angajat pe alt post decat cel initial si nu se poate semna nimic acum.
Au parasit sala sub pretextul ca se duc sa caute in lege si nomenclatorul de meserii un alt post pe care sa fiu incadrat.
Tin sa precizez ca trebuia sa fiu angajat ca si SOFTWARE DEVELOPER (Inginer de sistem in informatica)
S-au intors dupa aprox 45 de minsi mi-au dat vestea ca nu au nimic momentan si or sa revina in scurt timp cu vesti la telefon.
Am ramas perplex, fara cuvinte, am parasit incinta inca nedumerit de cele intamplate.
Eu ce fac acum? Mi-am dat demisia. Sunt in preaviz, care expira pe 6 iulie 2015 si nu am sigurata ca ei ma vor cauta.