Am facut documentatia cadastrala pentru 6 parcele teren agricol, dupa care am depus actele la notar pentru succesiune. Am fost cu totii am semnat si cand a fost de platit actele o matusa care a primit partea ei din mostenire nu vrea sa plateasca partea ei de acte astfel avem cu totii actele la notar. Nu am putut ridica niciunul actele. Pe matusa nu o intereseaza sa plateasa si nu stiu ce e de facut. A doua problema a mea este ca atunci cand am facut cadastru acesta nu a venit sa masoare parcelele pe teren si ca urmare nu pot folosi terenul pentru ca nImeni nu-mi spune de unde si pana unde e al meu. Intarusare trebuia facuta odata cu actele cadastrale si cadastristul ma inselat? Sau se face separat? Daca e asa cum pot sa fac daca eu nu am actele? acestea fiind la notar. Va multumesc. Astept raspuns
Bună ziua. Problema mea este un titlu de proprietate cu trei proprietari, doi dintre ei decedați. Am încercat să fac ieșirea din indiviziune prin notariat dar nu pot pentru ca unul dintre moștenitori este departe și bolnav. L-am rugat să trimită o procura dar ezita. Eu aș vrea sa-mi spuneți care e procedura pentru partajarea prin instanta, dacă am nevoie de toți moștenitorii pentru a face asta, și măcar informativ dacă durează și costa mai mult decât la notar. Aștept sfaturi , multumesc