avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate l0nl0nescu

Activitate l0nl0nescu

Răspuns la discuția Citatie incompleta
Am fost. Se pare ca cineva m-a reclamat ca i-as fi lovit masina, situatie imposibila pentru ca masina mea era intr-o localitate si cea lovita la 100km de ea.

Stimabilul agent nu stia ca exista diferente intre invitatie si citatie, sau cel putin asa spune domnia sa.

Am dat declaratie, acu' vedem ce s-o mai intampla.

Multumesc
Răspuns la discuția Citatie incompleta
Ma voi duce negresit, dar fiind prima felicitare de acest fel, si vazand ca e incompleta, as vrea sa stiu daca motivul pentru care sunt chemat e legitim sau e o oarecare tenativa de intimidare pentru cine-stie-ce prostie facuta in trafic vreunui zeu al politiei in civil.
Buna ziua,

In cursul acestei zile un echipaj de politie a venit cu o citatie la adresa mea din buletin. Cum eu nu mai stau acolo, au lasat-o mamei mele, care a si semnat de primire.
In legatura cu aceasta citatie eu am 2 probleme:
1. in citatie nu apare niciun numar de dosar, iar la calitate este trecut doar "proprietar". Are vreo valoare aceasta citatie care seamana mai mult a invitatie?
2. echipajul i-a comunicat mamei mele ca citatia este in legatura cu un eveniment petrecut intr-o localitate si la o data care nu se poate potrivi in niciun fel cu drumurile mele.

Fiti, va rog, amabili si spuneti-mi cum ar trebui sa tratez aceasta citatie.

Multumesc,