avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Activitate zsoltyx22

Activitate zsoltyx22

Discuție executare
Buna ziua .as avea o intrebare.am avut un credit de consum in ron si din pacate a fost trecut la un executor pt recuperarea creditului.mi s a pus poprire pe cont.creditul era in valoare de 12 000 din care s a platit ceva dar nu mult.am primit somatii si ultima somatie era cu 16 000 timp de doi ani s a tras din salar 1/3 .de vreu an de zile am sunat am tinut legatura frecvent cu executorul si tot scadea datoria pana s a ajuns la 42 de lei si s a mai retinut odata adica eram si in plus si astept5am sa se ncheie datoria dupa cateva zile primesc telefon de la executor ca a mai trimis o actualizare banca ca mai am inca 13 000 din care -7000 credit ,2000 dobanzi si 3000 si ceva aproape 4 000 tot dobanzi .nu nteleg de unde vine suma .daca eu din 2012 octombrie am platit 18 000 de ron prin retinere din salar.adica cu 1500 mai mult si inca mai am 13 000. si mentionez ca de cate ori sunam dupa ce mi au retinut ziceau ca banca a trimis actualizare la sfarsit de luna se vedea ca scade datoria .as vrea un raspuns ca numai inteleg nimic .