avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Activitate adinutza87

Activitate adinutza87

Răspuns la discuția Retur emag produs incercat
Stiu ca este nevoie de negatie.Dar eu vreau sa imi lase banii in contul meu emag sau sa dea banii inapoi (eu au optiune de virare in cont). Aspiratorul nu este stricat dar nu aspira bine, peria este de o calitate inferioara. Eu vreau sa fac retur produs, doar ca ei mi -au spus ca nu ar trebui sa fie folosit,dar..ALTFEL CUM IL PUTEAM TESTA? Cum ma puteam convinge daca aspira sau nu bine?
Răspuns la discuția Retur emag produs incercat
In ziua in care l-am primit.Marti l-am primit, l-am desfacut din cutie si l-am bagat in priza 2 minute. Am dat cu peria pe mocheta si am constatat ca parca nici nu atingea mocheta iar praf trage si nu prea.Motiv pentru care as vrea sa il returnez. Nu are nici o zgarietura aspiratorul doar ca se cunoaste ca a fost pus in functiune si la perie avea niste peri foarte mici rosii care imediat ce am miscat de 2 ori peria pe mocheta s-au si desprins.Sincer nici nu am mai cautat in cutie sa vad daca are garantie. Probabil are.
Mai este valabila acea lege cu returnarea produselor in 10 zile?
Eu vreau sa stiu daca legal pot returna produsul.Multumesc! Este achizitionat pe persoana juridica.
Saptamana aceasta am cumpar de la emag un aspirator.Cand l-am bagat in priza am constatat ca nu trage mai deloc praful, iar peria este foarte proasta.Am dat cu ea pe mocheta 2 minute si deja niste chestii mici rosii s-au dezlipit de pe ea.Mai am vreo sansa sa mi l schimbe? Cei de la emag mi-au spus ca nu pot returna produsul daca a fost folosit.Nu prea inteleg cum puteam sa il incerc altfel