As vrea sa stiu, pentru mamicile care au realizat venituri in timpul CCC si care au fost mintite ca vor fi amnistiate, mai exista vreo cale de a scapa de debit?
Exista pe forum vreo persoana care a reusit sa solutioneze juridic aceasta problema?
Sunt in aceeasi situatie cu dumneavoastra, am primit aceeasi respingere din partea Ajpis. Ce vreau sa spun e ca am consultat un avocat si mi-a spus ca nu se mai poate face nimic. Ne-au intoxicat cu niste minciuni si la televizor si la Minister. Nu mai inteleg exact ce mame au fost amnistiate.
Buna ziua,
Ma numesc Anca . In anii 2011-2012 am fost in concediu de crestere copil, si am realizat venituri suplimentare supuse impozitului din activitati de monitorizare si evaluare furnizori de programe de formare(adica o activitate de o ora-doua pe luna pentru 230 de lei impozabili). In anul 2013 am primit decizia de restituire a sumei de 7014 din indemnizatie, corespunzatoare a 7 luni in care am avut acele activitati. Pot beneficia de Legea 126/2014, a amnistiei fiscale a mamelor? In cazul unui raspuns afirmativ, ce trebuie intreprins pentru a realiza acest lucru. Precizez ca am depus cerere de scutire de plata a debitului la agentia locala Ajpis si raspunsul a fost negativ.
Va multumesc pentru atentia acordata.