Buna ziua, In urma unei succesiuni de buna intelegere la notar am obtinut un imobil cu suprafata de 7200 mp. la care a fost facut CF in anul 2020, avand la baza Hotarare Judecatoreasca definitiva si irevocabila din anul 1985-1986 cu plan. Mentionez ca acest teren este mostenire transmisa din patru generatii si compusa prin unificari si desmembrari pentru parcele nou infiintate dintr-o suprafata de teren mult mai mare propietatea aceeleasi familii. In acest an 2022 am constatat la masurare ca lipsesc 600 mp patrati, suprafata pe care o gasim in CF-ul vecinului si pe carea a intabulat-o ilegal. In fapt Tehnicianul Topo este fratele vitreg al celui intabulat peste noi cu un CF in care se precizeaza ca din acte are o suprafata si masurat o suprafata mai mare cu 300 mp. Diferenta pana la 600 mp. provine dintr-o suprafata mlastinoasa pe care o detine vecinul si pe care nu a luata-o in calcul la masuratoare astfel migrand spre vecini, in cazul de fata spre noi. Suprafata mlastinoasa nemasutata apare in Ortoplanul zonei neintabulata de nimeni. In urma celor constatate se observa reaua intentie, lipsa de buna credinta cat si nereguli in intocmirea documentatiilor. Mentionam ca nu am fost instiintati sau chemati pentru a semna Acordul de buna vecinatate, desii noi in urma cu un an , perioda in care vecinul nu avea intabularea facuta , am adus la cunostinta mamei acestuia lipsa terenului si incercarea de solutionare amiabila respinsa cu fermitate prin expresia -eu nu cedez si nu renunt-.
Repet , noi detinem CF din 2020 iar vecinul cu sprijinul Tehnicianului Topo frate cu acesta are CF 2021 mama acestuia si lasata mostenire unui dintre fii cu CF in ianuarie 222. Toate documentatiile au fost facute la acelasi notar. Inclusiv actele noastre inaintea acestuia in anul 2020. Se poate emite in cazul acesta al doilea CF?
In concluzie solicitam o varianta/idee de rezolvare a acestei spete.
Multumesc