avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei003

Activitate Andrei003

Răspuns la discuția Recuperare datorie banca
Iata ca in sfarsit am ajuns sa inteleg ceea ce sa intamplat defapt si treaba sta in felul urmator :
La inceputul luni mai firma de recuperare a trimis actele necesare pentru infiintarea popriri pe salariupentru recuperarea datoriei catre banca, eu am primit instiintarea prin posta ,
Si acum dupa 3 luni primesc înștiințare ca trebuie sa ma prezint la primarie , primind mesaj de la banca ca sa instituit o poprire executorie pe suma total datorata.
Am contactat firma de recuperare care a instituit poprirea executorie si asa am aflat ca angajatorul desi a retinut lunar o parte din salariu nu a virat nici un ban catre iei astfel ajungand sa fiu executat silit, iau legatura cu angajatorul sa imi comunice dovada plati din poprirea pe salariu si refuza sa imi dea dovada plati catre firma de recuperare rezumandu-se doar la simplul fapt ca iei au platit, dar eu vreau dovada reala si anume ordin de plata, virament bancar sau orice alt mod de plata au facut iei.

Va rog sa ma ajutati
Ce pot face in cazul de fata ?
Răspuns la discuția Recuperare datorie banca
In urma convorbiri telefonice cu firma de recuperare am aflat ca au impus un fel de actiune de judecata pentru recuperarea datoriei, urmand sa mi se puna sechestru pe bunurile personale de catre aceasta firma deoarece in contul lor nu a ajuns nici un fel de plata, cu toate ca firma mi-a oprit lunar suma din salariu, ramane de verificat la angajator daca au virat banii catre iei sau nu, sa vedem dupa ce intru in posesia dovezilor de la firma.
Momentan am conturile blocate la banca in care apare datorie suma totala datorata catre recuperator
Buna ziua , in anul 2005 am ramas dator la banca prin neachitarea unei descoperiri de card deoarece am ramas fara servici si nu am mai putut achita descoperirea , intre timp a crescut si dobanda si acum am fost dat catre o firma de recuperare , firma care mi'a pus proprire pe salariu, mi sa retinut timp de 3 luni din salariu " un sfert din datorie " suma impusa de catre firma de recuperare si acum am primit instiintare ca in urma sesizari firmei de recuperare, sa blocat contu bancar pana la recuperarea totala a datoriei , este normal sa ma lasa fara nici un venit . ?
Eu fiind dispus sa platesc o suma lunara chiar mai mare decat proprirea sa ma achit mai repede acum cat am un venit stabil .
Va multumesc