avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate IoanaV185

Activitate IoanaV185

Răspuns la discuția Amenda din 2008
Update la situatie,am fost la amenzi,mi-au dat o copie de pe un proces verbal la care s-a refuzat semnarea,si de la o fituica trimisa prin posta,mi-au zis ca decat la tribunal merge facuta contestatie..cat despre banca,la ghiseu vedeau decat ca suma de 285 (250 amenda,restul nu stiu ce) este blocata,nu sunt trasi banii,sunt blocati,nu vedeau decat ca sunt blocati de catre cei de la finante,mi-au spus ca nu e niciun cont de proprire cand am solicitat extrasul,si nu aparea nicio adresa..Mai departe ce as putea sa fac ?
Discuție Amenda din 2008
Buna,
Cu cateva zile in urma ,cand am incercat sa retrag numerar de pe card,am oservat ca lipsea o suma de aproximativ 300 de lei.Am intrat in banca sa vad care e motivul,si dupa indelungi cautari,mi-a spus ca este o poprire de la finante,de 250 de lei,si restul probabil taxa bancii.Am fost la finante sa vad care e problema,si mi s-a spus ca este o amenda din 2008,dupa care m-a trimis la politie,sectia amenzi,sa aflu mai multe detalii.
La politie mi-au spus ca este o amenda din 2008,pe RATP.I-am intrebat de ce nu stiu nimic si de ce nu mi-au fost opriti pana acum banii,in 7 ani?Mi s-a spus ca au trimis o instiintare in 2013,si daca vreau sa fac procesul verbal,sa fac o cerere sa il caute in arhiva.Ce pot face mai departe sa imi recuperez banii in conditiile in care nu imi amintesc sa fi luat nicio amenda?