avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate cameliaghh

Activitate cameliaghh

Răspuns la discuția Concubinajul tatalui meu
Va rog sa intelegeti, ca el nu are nimic.....nici un bun, locuinta sau bani....nimic. Si nici sa aiba nu m-ar interesa, pentru ca m-a facut destul sa sufar de-a lungul anilor. El si-a cheltuit tot ce-a avut cu femeile, distractiile, excursiile....si-n ultimii ani a cheltuit tot cu aceasta femeie si familia ei. Eu sau fiicele mele, n-am avut parte de vreo bucurie din partea lui. Intotdeauna i-a pasat doar de el si de femeile din viata lui. Doar atat vreau sa stiu. In caz ca va muri, sunt obligata sa-mi asum (prin luarea de bani imprumut)cheltuielile , pentru a-l ingropa ? (Femeia aceea a spus clar ca ea nu-l ingroapa).
Pentru ca dai viata unui copil, inseamna ca trebuie sa fi si raspunzator pentru aceasta. Nu e totul doar sa dai viata unei fiinte. Trebuie sa te si ocupi de ea, nu doar sa-i trimiti, poate, o data pe an, o vedere. Nu judec pe nimeni doar atrag atentia asupra raspunderii morale pe care ar fi trebuit sa si-o asume de-a lungul anilor. Eu, din cauza lui, am avut numai probleme. Deci, atat vreau sa stiu: in cazul ca va muri, ma poate obliga vreo institutie ca sa-l inmormantez ?
El are si inceput de boala Alzheimer dupa cum l-am vazut eu, duminica. Si e piele si os. Cred c-a avut si un avc ischemic. Nu i se administreaza nici un tratament. El vrea sa stea doar cu acea femeie. El spune ca aceea e familia lui. Aceasta e doar in mintea lui, pentru ca acei oameni il considera un strain cu bani, pe care pot sa-l fure si de care sa-si bata joc. Am facut peste 500 de km cu gandul sa-l vad, sa stiu cum este....si am ramas socata, cand l-am vazut in ce stare este. Mi-e frica de faptul ca s-ar putea sa moara si sincer, eu n-am posibilitatea financiara de a-l ingropa. Chiar daca au fost despartiti parintii mei, am tinut la amandoi si i-am ajutat cat am putut. Ce-ar trebui sa fac legal pentru a o determina pe acea femeie sa-l ingroape in cazul decesului ?
Femeia aceea si-a intretinut luna de luna toata familia cu banii lui, aprox 5-6000 lei.....si nu a pus nici un leu de o parte pentru a-l ingriji sau ingropa in caz de deces....si mi-a spus ca eu va trebui sa fac acest lucru.

Tin sa precizez ca nu are nici un bun sau bani pe care sa-i fii pus deoparte. Totul a cheltuit cu femeile si cu distractiile de-a lungul vietii lui, iar ultimii 15 ani si-a cheltuit banii cu aceasta femeie si cu familia ei.
Tatal meu are 82 de ani si traieste in concubinaj de peste 10 ani cu o femeie careia i-a intretinut toata familia, financiar. In cazul decesului parintelui meu, cine are obligatia (raspunderea) de a-l ingropa ? Mentionez ca eu am 50 de ani si parintii mei au divortat, cand eu aveam 7 ani, iar el si-a trait viata fara a ma include si pe mine in existenta lui.