Va rog sa intelegeti, ca el nu are nimic.....nici un bun, locuinta sau bani....nimic. Si nici sa aiba nu m-ar interesa, pentru ca m-a facut destul sa sufar de-a lungul anilor. El si-a cheltuit tot ce-a avut cu femeile, distractiile, excursiile....si-n ultimii ani a cheltuit tot cu aceasta femeie si familia ei. Eu sau fiicele mele, n-am avut parte de vreo bucurie din partea lui. Intotdeauna i-a pasat doar de el si de femeile din viata lui. Doar atat vreau sa stiu. In caz ca va muri, sunt obligata sa-mi asum (prin luarea de bani imprumut)cheltuielile , pentru a-l ingropa ? (Femeia aceea a spus clar ca ea nu-l ingroapa).
Pentru ca dai viata unui copil, inseamna ca trebuie sa fi si raspunzator pentru aceasta. Nu e totul doar sa dai viata unei fiinte. Trebuie sa te si ocupi de ea, nu doar sa-i trimiti, poate, o data pe an, o vedere. Nu judec pe nimeni doar atrag atentia asupra raspunderii morale pe care ar fi trebuit sa si-o asume de-a lungul anilor. Eu, din cauza lui, am avut numai probleme. Deci, atat vreau sa stiu: in cazul ca va muri, ma poate obliga vreo institutie ca sa-l inmormantez ?
El are si inceput de boala Alzheimer dupa cum l-am vazut eu, duminica. Si e piele si os. Cred c-a avut si un avc ischemic. Nu i se administreaza nici un tratament. El vrea sa stea doar cu acea femeie. El spune ca aceea e familia lui. Aceasta e doar in mintea lui, pentru ca acei oameni il considera un strain cu bani, pe care pot sa-l fure si de care sa-si bata joc. Am facut peste 500 de km cu gandul sa-l vad, sa stiu cum este....si am ramas socata, cand l-am vazut in ce stare este. Mi-e frica de faptul ca s-ar putea sa moara si sincer, eu n-am posibilitatea financiara de a-l ingropa. Chiar daca au fost despartiti parintii mei, am tinut la amandoi si i-am ajutat cat am putut. Ce-ar trebui sa fac legal pentru a o determina pe acea femeie sa-l ingroape in cazul decesului ?
Femeia aceea si-a intretinut luna de luna toata familia cu banii lui, aprox 5-6000 lei.....si nu a pus nici un leu de o parte pentru a-l ingriji sau ingropa in caz de deces....si mi-a spus ca eu va trebui sa fac acest lucru.
Tin sa precizez ca nu are nici un bun sau bani pe care sa-i fii pus deoparte. Totul a cheltuit cu femeile si cu distractiile de-a lungul vietii lui, iar ultimii 15 ani si-a cheltuit banii cu aceasta femeie si cu familia ei.
Tatal meu are 82 de ani si traieste in concubinaj de peste 10 ani cu o femeie careia i-a intretinut toata familia, financiar. In cazul decesului parintelui meu, cine are obligatia (raspunderea) de a-l ingropa ? Mentionez ca eu am 50 de ani si parintii mei au divortat, cand eu aveam 7 ani, iar el si-a trait viata fara a ma include si pe mine in existenta lui.