avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate cornelvas

Activitate cornelvas

Buna ziua azi am primit o recomandata de la societatea de asigurari unde aveam asigurare multianuala pentru locuinte sa aduca dovada PAD-ului intrucat pe 15.07/2015 mi s-a implinit aniversarea anuala a politei multianuale, nestiind de modificarile legislatiei bineinteles ca nu aveam PAD si normal ca nu potincheia una retroactiva. Neavand dovada polita nu va mai fi valabila . credeti ca e normal asa . Cred ac in situatia mea mai sunt si altii. nu cresd ca sociaetatea de asigurari a fost rau intentionata dar legea este rau facuta , intra in vigoare la 3 zile dupa publicare in MO iar art II e de tot rasul,
"Pentru asigurările facultative multianuale existente la data intrării în vigoare a prezentei legi, obligaţia prevăzută la art. 3 alin. (9) din Legea nr. 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuinţelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren şi inundaţiilor, republicată, cu modificările şi completările aduse prin prezenta lege, se aplică începând cu prima aniversare anuală.

Extras din Legea nr. 191/2015 > Art. II. > Alineat" puteau sa zica asta dar si cu exceptia celor care aniversalre anuala este in perioada de 30 de zile de la publicare , avand termenul de 09.08 pentru a incheia PDA in caz de nu se anuleaza multianuala, asa ca eu am ramasa fara o multianuala. Nu stiu daca mai am alte posibilitati.