avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate iuly75

Activitate iuly75

Răspuns la discuția Gestiuni multiple
Concret, mi se cere sa iau in primire materiale de cazarmare, ceea ce inseamna manipulari de materiale:saci de ciment, glet, vopsele, tevi, bare din metal, stalpi din ciment si metal, lucruri destul de grele. Toate aceste materiale se manipuleaza manual si nu mecanic, poate sa vina si altii colegi sa ajute dar nu este tot timpul, cel mai sugur este ca gestionarul manipuleaza singur toate materialele de mai sus mentionate.Eu sufar de discopatie lombara si mai multe legat de spate si coloana, fapt care ma impiedica sa manipulez aceste materiale mai sus mentionate (este recomnadarea medicului de a evita eforturi mai mari pentru a nu se agrava mai mult boala) , tinind cont ca mai sunt si alti gestionari disponibili.
Problema mea medicala se cunoaste, dar eu as vrea sa stiu ce pot sa fac pe cale oficiala, sa aduc adeverinta de la medicul specialist si de la medicina muncii sau ce altceva as mai putea sa fac, pentru nu a lua in primire aceste materiale ?
Răspuns la discuția Gestiuni multiple
Dar gestionarul poate refuza sa ia in primire unele din gestiuni, un motiv ar fi cel medical. Este corect din partea gestionarului sau nu ?
As dori sa stiu daca un gestionar poate sa aiba mai multe tipuri de gestiuni materiale in primire ex: alimente, echipament, cazarmare.
La cererea celor in drept de a preda/primi o noua gestiune cel in cauza (gestionarul) poate refuza?
Multumesc anticipat