Buna ziua,sunt stabilita in spania din 25/12/2005 impreuna cu perechea mea.in acesti ani au aparut doi copiii fata 12/12/2007 si baiat 22/07/2010 cu varsta de 7 si 5 anisori.pentru fata am beneficiat de alocatie primi 2 ani aici in spania cu suma de 500 de euro anual ,incepand din 2010 nu am mai luat pentru ca am depasit venitul anual .acum eu si copiii ne vom intoarce in tara natala romania pentru ca o sa me separ de pereche la care imi incredinteaza copiii pentru cresterea si educarea lor la care eu voi incepe toate procedurile in buzau si el va autoriza un avocat in numele lui pentru ca el ramane in spania.noi in aprilie 2015 am fost de pasti acasa si am solicitat sa mi se dea alocatia celor 2 copiii in romania la care a trebuit sa solicit certificatul european 411 la care se iese ca eu nu am dreptul la alocatie in romania si trebuie sa o solicit in spania pt ca resedinta copiilor este aici,in spania nu o pot solicita pt ca depasim venitul anual.luna august eu plec cu copiii in romania si as dori sa stiu daca o sa pot sa cer alocatia restanta pt ei din ultimi 5 ani.baiatul a implinit zilele trecute 5 anisori la care nu a beneficiat de nici o alocatie din romania sau spania,fetita a beneficiat de 2 ani alocatie aici in spania si are 7 anisori si 7 luni deci daca as putea sa cer cei 5 ani si 7 luni.va rog din suflet sa ma indrumati cel mai bine sa stiu ce pot face si daca pot recupera drepturile lor sa nu intre in buzunaru la altii si ce ajutoare am dreptul acum ca o sa fiu mama singura cu 2 copiii si care o sa locuiesc la mama mea.statul spaniol o sa il oblige a plati pensie alimentara in jur de 250 de euro pt amandoi copiii,eu in tara nu o sa am alt venit decat acesta in caz de o sa imi gasesc un serviciu.va multumesc si astept un raspuns de la dumneavoastra in privinta alocatiei de stat si de ce fel de ajutoare mai putem beneficia.