avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate danalexandru1234

Activitate danalexandru1234

Multumesc mult pentru ajutor. Daca am sa mai am nevoie de un sfat voi reveni. Numai bine va doresc.
Azi am fost la ei si mi-au dat o hartiuta cu actele necesare inregistrarii fiscale.
M-a surprins ca formularul 070 era sters cu pixul de pe fituica dar mi s-a spus ca nu mai e necesar pentru inregistrare. In schimb trebuie sa completez formularul 220 unde e mentionat foarte clar ca acest lucru il pot face in termen de 15 zile de la ineputul activitatii. Problema e ca eu abia in septembrie pot incepe activitatea si in plus de asta nici casa de marcat nu am inca. Din cate am aflat procedura de inregistrare a acesteia e destul de complicata si nu merge chiar atat de repede. V-as ruga sa-mi spuneti daca intr-adevar formularul 070 nu mai este necesar pentru inregistrare si as dori sa stiu conform carei hotarari legale. N-as vrea sa completez ceva aiurea si dupa aceea sa ma trezesc cu amenzi fara nicio vina. Multumesc mult.
Multumesc mult. Sarut mana
Buna seara,
Pe data de 28 iulie am obtinut certificatul de inregistrare de la registrul comertului ca PFA. In cate zile trebuie sa ma prezint la Administrarea Sectorului 6 a Finantelor Publice de pe Str Popa Tatu, nr 7 pentru a nu incalca legea, daca eu inca nu am inceput activitatea? Abia din septembrie o voi putea incepe. Unele pareri sunt ca in temen de 15 zile de la obtinerea certificatului de inregistrare, altele ca in 15 zile de la inceputul activitatii. E vorba de 15 zile calendaristice cum banuiesc sau de 15 zile lucratoare? Multumesc.