avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Activitate lorelei247

Activitate lorelei247

M-am mutat in chirie in decembrie 2014. Proprietara de atunci ma tot amana sa incheiem un contract de inchiriere, ba pentru ca a fost bolnava (e batrana si e foarte des internata in spital), ba pentru ca , imi spune dupa 2 luni ''ce iti trebuie tie contract neaparat?'' Dupa discutii legate de faptul ca reparatiile care cad in sarcina proprietarului, ea nu doreste sa le suporte (inlocuirea unu bazin de toaleta care deja curgea cand ne-am mutat acolo), si la fiecare luna imi spune sa imi caut chirie ca ea vinde apartamentul apoi se razgandeste, am ajuns din nou la tema contractului, la care imi spune ca nu ma priveste, ca ea are deja contract si ca nu e treaba mea. Ea are inca la finante contractul cu fostii chiriasi inregistrat, si nu vrea sa faca altul cu noi (probabil ii convin conditiile din cel vechi). Plus ca a intrat in apartament in lipsa mea, si acum imi spune ca ''aveti prea multe lucruri, ar trebui sa va dau afara, ca nu mai gasiti voi asa chirie'' si tipa mereu ca ''eu platesc la stat dupa voi'' Femeia e clar putin ''pe langa'' subiect, si nu isi cunoaste obligatiile legale, si nu ma pot exprima in legatura ca luciditatea ei. In afara faptului de a ma muta de acolo fara sa o anunt, si o sa o fac cat de curand (nu am incheiat nimic nici de mana, nici vreun proces verbal, ca se tot sustragea), ce pot sa fac? As vrea sa NU fiu un bun samaritean, si as vrea sa stiu ce pot sa fac, sa o reclam la finante sau ce alte consecinte poate suporta. Am aflat de curand ca fosta chriasa a patit ceva asemanator, deci se pare ca ce are ea inregistrat la finante e ceva foarte vechi. Multumesc.