avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate zmkalasnikov

Activitate zmkalasnikov

Răspuns la discuția Crescut de altii decat parintii
Multumesc!!!
si ce sa fac la politie? sunt major...am 20+ ani...ce pot duce la politie?
Daca ei pana la urma ma dau afara, eu ce pot face?
Multumesc...am peste 3 ani de cand am implinit 17 ani...deci nu pot face nimica in aceasta privinta? practic ma pot da afara din casa?
Eu parintii in momentul de fata ii vad cu alti ochi din cauza celor spuse de bunica despre ei...Fie ca am fost crescut de ei, ei nu aveau niciun drept sa ma tina departe de ei, fie ca tribunalul m'a dat in credinta tatalui, cu toate ca nu am fost nici macar o zi cu acesta...m'a transferat de la scoala unde am facut primele 2 clase, din motiv ca mama se interesa de mn si uneori venea la scoala, dar si invatatoarea era pusa de bunica sa nu ma lase sa vb cu ea...au fost oameni influenti in acest oras...si le-a fost greu amandurora sa ma vada sau sa ia legatura cu mn...de la 18 ani de cand au reusit sa ia legatura cu mn, bunica imi spune de mama si tata ca sunt niste "nenorociti"..nu exista zi de at ca sa nu zica ceva de ei. pe langa toate astea eu avand o varsta foarte vrageda am fost manipulat de bunica pt a ajunge sa ii urasc din spusele ei...iar acum dupa ce m-au distrus vor sa ma dea afara din casa...imi vreau drepturile care le-am pierdut, copil fiind. nu eu am ales ca parintii sa se desparta, iar tribunalul incredintandu-ma tatalui, nu era normal sa fiu cu el? dar mi-a fost interzis
Nu am unde sa ma duc..ce pot face sa imi recuperez copilaria, care am pierdut-o alaturi de ei...si sa obtin un loc al meu...sa plateasca pt ca m-a tinut departe de parintii mei, nu a vrut sa ma lase sa iau lagatura cu ei..daca exista legea care sa ma aparere, sa imi dea dreturile care le-am pierdut
Buna sa incep cu inceputul, la varsta de 8 ani ai mei s-au despartit, iar mama fiind constransa si santajata de parintii tatalui meu,a renuntat la mn. Am fost incredintat lui. Cu toate ca eu am fost sub custodia lui, nici macar o zi nu am fost alaturi de el. In tot acest timp eu am stat cu bunicii, nelasandu-ma nici macar o zi sa ii pot vedea pe vreunul din ei. Daca ma cauta mama ii zicea ca sunt plecat de acasa, sau chiar uneori cand stiau ca trebuie sa vina, ca o anuntau, bunica ma trimitea in alt oras,tabara,etc...doar ca sa nu fiu acasa cand vine mama mea. acum sunt major, dupa tot acest timp bunica a profitat dupa urma mea. Mama platea pensie alimentara, care mie mi se zicea ca nu exista....Acum sunt major, am un loc de munca stabil, iar bunica vrea sa ma dea afara din casa. daca stie cnv cum sa procedez as dori sa stiu si eu. am toate actele de la divortul lor, tot ce este necesar sa dovedesc ca nu am fost lasat sa cresc cu cel caruia am fost incredintat. Ba mai mult, copil fiind de 8 9 ani bunica imi spunea de parintii mei nu ma vor, ca mama este o"curva" si multe altele. Dupa 18 ani am luat legatura si cu parintii mei ceea ce a deranjat-o foarte mult pe bunica si procedeaza in felul acesta.Multumesc.Bunicii sunt din partea tatalui. Tata avea apartament, avea toate conditiile sa ma creasca, loc de munca bun, si ma vroia si el...dar....