avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Activitate seiden

Activitate seiden

Problema este ca ziarele au inceput sa preia acest text si au inceput sa imi atribuie declaratii pe care nu le-am facut. Un exemplu ar fi :

" Si-a cazat catelul la pensiune timp de doua zile, iar cand l-a luat acasa a avut nevoie de tratament cu antibiotice pentru zece zile. O clujeanca povesteste cum cei care ar fi trebuit sa-i ingrijeasca animalul l-au inchis in cusca cu caini mult mai mari, care l-au traumatizat si batut pana i-au lasat zgarieturi sangerande".

Nu stiu cum pot dovedi ca nu eu am facut aceste declaratii. De asemenea, nu stiu ce mi se poate intampla in acest caz.

De asemenea ca probe am raportul medicului veterinar si faptul ca tratamentul a fost platit de catre cei de la pensiune. Intr-unul dintre articole ingrijitorii pensiunii au recunoscut ca bulldogul a fost cazat la ei si ca a avut nevoie de ingrijiri medicale ulterior. Fotografiile le-am facut luni, o zi dupa ce a revenit de la cazare. Sunt pe aparatul meu foto.

Alte cazuri de catei cu astfel de probleme nu am intalnit. Faptul ca el nu a putut sta in picioare numai eu, prietenul meu si ingrijitorii il stiu, iar acestia nu vor sa recunoasca. A doua zi, dupa 26 de ore de somn... putea umbla... isi taraia usor pciorul dar era mobil deja cand a ajuns la veterinar.

Pentru ce as putea fi data in judecata? Sunt in pericol de a nu avea destule probe?

Multumesc.
Buna ziua,
Am aflat ca urmeaza sa fiu data in judecata de catre o pensiune de animale la care a fost cazat cainele meu timp de 2 zile. Le-am spus dansilor ca e mai greu cu socializarea, am platit o camera separata si l-am gasit cand am mers dupa el intr-un tarc cu alti 8 caini (mi s-a zis ca ar fi fost scos la socializare), julit la brau, cu preputul inflamat si cu ochii infectati. L-am dus impreuna cu reprezentatii pensiunii la veterninar, dincolo de jignirile acestora am aflat ca acest catel avea suprainfecie la abdomen la nivelul pielii, suprainfectoie la preput si infectie la ochi. Pentru toate acestea a primit colier, antibiotice si numeroase creme. Domnii au platit tratamentul si mi-au da inapoi banii pentru care oricum nu am vazut nici un bon fiscal din prima, insa s-au comportat deosebit de urat cu mine. Acesta a fost motivul, impreuna cu dorinta de a preveni alti proprietari de catei sa isi cazeze acolo cainele, pentru care am pornit o campanie de Facebook: pe toate grupurile de animale din Cluj si pe paginile prietenilor a fost postat anuntul de mai jos impreuna cu o imagine cu toate ranile cainelui si titlu care continea numele firmei.

Informatiile au fost preluate si de catre presa (1 ziar). Ieri cand am fost la veterninar pentru un alt consult, am aflat ca domnii au luat fisa catelului pentru a incepe demersurile de a ma da in judecata. Doresc sa stiu daca, in cazul in care am scris informatii adevarate ( in afara de numarul de zile de tratament care de fapt nu stiam ca au fost doar 7), pot sa fiu data in judecata. Daca da, sub ce acuzatii, care ar putea fi pretentiile respectiv care ar fi sansele ca ei sa castige.

Doresc sa precizez ca am urmatoarele dovezi : faptul ca au fost reprezentantii pensiunii la veterinar cu mine, au recunoscut ca s-au jarlonit cateii, au platit prima parte a tratamentului si au recunoscut in articolul publicat ca a stat catelul la ei.

Multumesc.