Buna ziua, mai este valabila legea care iti permite sa faci asigurarea rca pe coproprietar? sunt intro situatie similara cu cea a lui alexandru_luminare.
Buna ziua, sunt intro dilema in care nu prea stiu pe cine sa intreb. Problema mea suna in felul urmator...dupa moartea tatalui meu, masina care era pe numele lui( opel astra g) prin sucesiune mama si sora mea mi-a cedat partile si am dobandito prin mostenire, dar am facut un contract de vanzare cumparare intre vanzator mama si sora mea si eu cumparator pe o valoare mica...asa nea spus notarul, toate astea su facut in 2011. Daca stiam ca rca se va creste la categoria mea de varsta asa de mare nu faceam prostia asta...dar asta este acum. In prezent am luat hotararea de a trece pe mama proprietar pentru a plati rca mai putin pentru ca pe numele meu este destul de mare (1500 lei pe an). Problema este ca eu in 2012 dupa ce am dat statul roman in judecata am recuperat taxa auto, in acelas an, 2012. Intrebarea mea este, daca vreaau sa trascriu masina pe numele mamei mai sunt nevoit sa platesc taxa de mediu la anaf sau sunt scutit ca am mostenit masina, sau lucru acesta ar valabil doar daca mama ar mosteni masina de la mine...sper sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc!:)