Mi se pare absurd ca o cladire care este construita fara autorizatie ,pe hotar si unde sta noaptea aprins becul , acesta fiind sub geamul meu de la dormitor sa nu poti face nimic. Precizez ca aceasta cladire e pe hotar nu la distanta inscrisa in lege.
Imobilul este mai vechi construit fara autorizatie de constructie si ca sa nu platesca amenda propietarul a dat declarative de opturare a ferestrelor c
pe hotarul cu vecinul meu este constuit un imobil ale carei ferestre dau in curtea mea. AM facut sesizare la Disciplina in constructii si propietarul a semnat un angajament de opturare a ferestrelor,acest lucru nu s-a realizat si mai mult terasa aferenta imobilui a inceput sa fie locuita. Pe aceasta terasa este o masa cu o umbrela care jumatate e in curtea mea, pe gard sunt puse jardinière cu flori care mai cad in curtea mea, becuri care lumineaza geamul meu. Mentionez ca fereastra dormitorului meu eate vis-a -vis de acesta fereastra si nu cred ca se poate odihni cineva ci becuri in ochi. Am incercat sa rezolv amiabil problema dar nu am reusit. Deci cladirea nu e la 60cm de hotar, nu imi pot asigura insorirea cladirii fiind umbrella care acopera parte din cladire. Va rog sa ma sfatuiti cum as putea rezolva problema. Multumesc