Buna ziua, am avut un proces la curtea de apel si mai jos e solutia.
Tip solutie: cu casare
Solutia pe scurt: Admite recursul. Casează sentinţa recurată, admite acţiunea, anulează decizia nr. 59631/7.12.2015, obligă pârâta să soluţioneze pe fond contestaţia. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 26 iunie 2018.
Ce inseamna ca se rejudeca din nou procesul?
Multumesc
Buna seara,
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie:
- am o societate de exploatare forestiera si am achizitionat masa lemnoasa de la o alta societate in regim de taxare inversa...noi am revandut lemnul la o societate comerciala , care este platitoare de TVA. Trebuia sa l vand in regim de taxare inversa sau cu tVA.
-taxarea inversa se aplica doar pentru lemnul obtinut din exlpoatare proprie?
Multumesc anticipat!
Buna ziua, avem o angajata care ar trebui sa revina din concediul de crestere copil in varsta de pana la 2 ani, doar ca ea vrea sa beneficieze de somaj. Mai sunt obligatorii cele 6 luni in care angajatorul trebuie sa ii asigure un loc de munca sau e suficient preavizul de 20 zile lucratoare? Multumesc!
Buna ziua,
am angajat o persoana, incepand cu 03/06/2015 iar in data de 29/06/2015 a fost internat pentru hepatita virala acuta de tip b... i se plateste concediul medical daca nu are stagiul minim de cotizare de 21 de zile? mentionez ca in ultimile 4 luni , inainte de a fi angajatul nosrtu, nu a mai fost angajat .am gasit un art . -nr.9 din OUG nr 158, in care este precizat ca : celor incadrati in boli infectocontagioase din grupa A , li se platesc concedile medicale , chiar daca nu au stagiul de cotizare.
astept un raspuns, va multumesc anticipat....cu stima